2777
2789

اینا که می گن مرد سفید جذاب نیست

مرد سفید جذاب ندیدن😒😒😒

جذابیت به چهره ست 

به نظرم سفید و گندمی نداره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

گندمی

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم گندمی جذاب دیدم هم سفید جذاب تازه برزیلی که تقریبا سیاه بود جذاااب هم دیدم

درسته خیلی از بازیگرایه سیاه پوست جذابم هست. 

کلا همه چی بستگی به اجزای صورت داره جذاب باشه رنگش فرق نداره

بیشتر مردا رنگشون گندمی و سبزه اس ب نظرم

بعضی از سفیدا خیلی جذابن ولی بعضیاشونم ن ادم بدشون میاد

ولی من خودم گندمی یا سبزه روشن دوس دارم درکل

بی تفاوت باش...؟؟؟چون هرچیزی ارزش فکر کردن ندارد....شادی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ضعیف....  

سفید خوشگله ها ولی سه تا عیب داره:

اولا باید تو هم سفید برفی باشی که بهت نگه سیاه .... خیلی از سفیدا حتی به گندمی ها هم می گن سیاه.

ثانیا احتمال اینکه جلب توجه دخترا رو بکنه زیاده.

ثالثا  نسبت به گندمی ها و سبزه ها , تمایل جنسیشون کمتره. این مورد حتی در مورد دخترای سفید هم صدق می کنه. ینابراین معمولا بهتره زن ومرد رنگ پوستشون تقریبا تو یه مایه باشه تا به مشکل جنسی نخورن.