2777
2789
عنوان

جاری دارا

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 52 پست

نه حساسيت نشون نميدم 

جونكه خودم ب اندازه ي كافي خوبم 

نيازي نيس نگران خوشگلي و خاص بودنه خودم باشم 

اگرم خوب نباشم يا ساده باشم 

يا علاقه اي ندارم به كاراي خاص پس باز توجهي نشون نميدو 

اگرم علاقه داشته باشم انجام ميدم ك به چشم نياد 

ديگه لزومي بع حسودي ى حساسيت نيس

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه

من خودم راحت نیستم جاری بزرگمم رعایت میکنه البته که قبل ازدواج به من میگفت من خیلی با برادر شوهرمام راحتم جلوشون با تاپ میگردم ولی ایجور نیست 

جاری۳ کوچیکمم یه بار روسریش از سرش افتاده بود خونه پدر شوهرم برادر شوهر بزرگم امد بهش گفت که روسریتو بپوش تو به شوهرت محرمی به ما نیستی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله دستاش لخت موهاشم لخت حتی گاهی بند سوتین و همه چیزشم میفته بیرون

خواهر شوهرم دقیقا همینطوره 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
پوشش برام مهم نیست اصلا ذات آدم باید درست باشه

افرين به شعورت 

اين نيمي سايت نصف شعوره تورو داشت 

گلستون ميشد

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه
من خودم راحت نیستم جاری بزرگمم رعایت میکنه البته که قبل ازدواج به من میگفت من خیلی با برادر شوهرمام ...

وا چقدر سخت میگیرید.من جاری ندارم ولی جلو برادرشوهرم شلوارک تاپ خیلی ازادانه میگردم.دیگ برادرشوهر که به زن داداشش چشم نداره 

من خودم راحت نیستم جاری بزرگمم رعایت میکنه البته که قبل ازدواج به من میگفت من خیلی با برادر شوهرمام ...

واي من بودم به برادر شوهرت ميگفتم ب توچه والا 

شما نمیری برا ماهای که مجبوری میرم این قضیه فرق داره

من و جاریم یک خیابون فاصله داریم اصلا رفت امد نداریم بحث حجاب اینا نیس ها ولی خیلی حسوده خوشم نمیاد بیاد خونه من یا من برم خونشون 

واي من بودم به برادر شوهرت ميگفتم ب توچه والا 

ببین عزیزم برادر مثه بابا بوده برا داداشاش بعد قبل از این جریان یه چیزی شده بود جاریم همین حرفو زده بود برادر شوهرمم حرفشو به خودش منتقل کرد