2777
2789
عنوان

من 19 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 30 پست
اخه یکمی زندگی حوصله سر بر میشه، اگه الان اینجوری نباشیم، سی سالگی میخوایم زیر بارون بدوییم... 😂، م ...

بخدا داری از سنت بهتری استفاده رو میکنی ...ازادی ..راحتی😂😂 خودتو بد بخ نکن دختر😂😂

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم مشکله.افسردگی نداری؟ من خودم برعکس تو بودم تو سن تو  رود عاشق میشدم خیلی زیاد ولی چند ...

میدونی، آرایش میکنم لاک میزنم، لباسای رنگی میخرم، ولی ترجیح میدم تو جمع نرم با ادما کمتر ارتباط برقرار کنم، ترجیح میدم گوشه اتاقم بشینم، و کسیو نبینم به جز یه سری آدم محدود، که خیلی باهاشون اکیم، با اوناهم ترجیح میدم تلفنی حرف بزنم، تا بحث بیرون رفتن میشه میپیچونم، ولی نمیدونم اینا نشون افسردگی میشه یانه، ولی درکل اینکه هیچکس تو زندگیت نمیتونه نظرت و جلب کنه، حس بدی به ادم دست میده،، چون انسان غریزه ای باید دوست داشته بشه و.. 

میدونی، آرایش میکنم لاک میزنم، لباسای رنگی میخرم، ولی ترجیح میدم تو جمع نرم با ادما کمتر ارتباط برقر ...

دقیقا عین منی.خیلیا فکر میکنن اجتماعی نیستم یا بهم گفتن

ولی اینطور نیست اصلا من فقط حوصله ی ادمارو ندارم همین 

منم همینم اصلا نمیتونم عشق بورزم هیچوقت یاد ندارم دلم برای کسی تنگ شده باشه دست خودم نیست 🙃

چند سالته؟ به نظرت مشکلی داریم؟ چون من خیلیم مهربونی میکنم ولی کسیو برای همیشه نمیخوام

چند سالته؟ به نظرت مشکلی داریم؟ چون من خیلیم مهربونی میکنم ولی کسیو برای همیشه نمیخوام

من ۱۸ سالم

شما منی یا من شمام؟😁

منم خیلی مهربانی میکنم تا حد توانم کمک میکنم ولی اصلا نمیتونم عمیقا کسی رو دوست داشته باشم

هرگز عاشق یک پسر نشدم یا اگه بوده فقط در حد ۲۴ ساعت کراش زدم

عزیزم 🤣🤣🤣🤣خیلی خوب بود

😂😂💚

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
دقیقا عین منی.خیلیا فکر میکنن اجتماعی نیستم یا بهم گفتن ولی اینطور نیست اصلا من فقط حوصله ی ادمارو ...

دقیقا بخوایم حرف بزنیم کلی داستان واسه گفتن داریم، ولی نمیدونم چیشد که اینجوری  شدیم

دقیقا بخوایم حرف بزنیم کلی داستان واسه گفتن داریم، ولی نمیدونم چیشد که اینجوری  شدیم

اره ترجیح میدم هیشکی رو نداشته باشم حتی با دوستام کم رنگ شدم با خاله دایی اینا اصلا نمیرم بیام دیگه مثل قبل اصلا خوشم نمیاد حس هیچی رو ندارم خنثی خنثی دوست دارم سرم تو لاک خودم باشه 

به نظرم این یه نوع افسردگیه