2777
2789

تو تنها دلیل خلقت انگشت وسط منی 😉

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی دقع شرمنده😐😐😐💔 چندتا کامنت این مدلی هست  منظورتون منم😐😐😐😐😐😐😂😂😂😂 خود درگیری م ...

ن عزیزم  از جمله هایی ک خوشم میاد ☺️

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 
دل را مکن گاراژی از بهر این آدمها درب گاراژ دلت رو ببند همه رو راه نده خیالت راحت میشه ارباب دل ...

داداشم ی کاری کرده باهام 

ک تا عمر دارم یادم نمیره 

همینجوری امشب تایپک گذاشتم اینجا خالی شم

داداشم ی کاری کرده باهام  ک تا عمر دارم یادم نمیره  همینجوری امشب تایپک گذاشتم اینجا خال ...

هییی دل

بنظرم برو پیج سهیل سنگر زاده آدمو میاره تو راه درست

Page:iamsina_sw
حس کردم تو جاده ام ،پشت چنتا کامیون و وانت تو ترافیک موندم با این کامنتا 😅

همه از ما كاميونا ميترسن ما از نيسان آبي اونا از راننده زن  الان رسيدي رستوران بزن بغل

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
فدات گل  انقد امشب حالم بد بوده فک کردم همه دارن بهم تیکه میندازن

😢😢

فدات گل  انقد امشب حالم بد بوده فک کردم همه دارن بهم تیکه میندازن

نه بابا همينجوري نوشتيم 

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه