2777
2789
عنوان

خواستگار 💐

219 بازدید | 19 پست

گاهی اوقات فکر میکنم مگه من چه مشکلی دارم ؟ هیکلم لاغره قد بلندم صورتمم خوبه . ساکتم کاری با کسی ندارم درسمو میخونم . گاهی اوقاتم گریه میکنم میگم مگه من مشکلی دارم که خواستگار ندارم ؟ نه اینکه قصد داشته باشم ازدواج کنم اما حتی یکی پیشنهادم نباید بده ؟؟؟ الکی به خودم گیر میدم گریه میکنم احساس تنهایی . آخه خیلیاز دوستام اکثرشون نامزدن و در شرف ازدواج . من یعنی از همه این آدمای متاهل کمترم ؟ بعضیا میان تعریف میکنن دخترمون ۱۰تا خواستگار داره میخام بدونم من چمه ؟؟؟

بیخیال بابا😐😂

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چن سالته عزیزم

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴

منم میان ولی همشون بهم میخوره نمیدونم چیکارکنم 

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔
۱۸ . الان بنظرتون بخاطر ۱۸ سالگیم هیچکی خواستگاریم نیومده ؟ مردم ۱۲ سالشونه خواستگار دارن 😒😒😒

۱۸ سالته اینجوری میکنی 😐😐😐😐😐

میدونم خدا پشتمه و همیشه هوامو داره و ناامیدم نمیکنه 😍🥰 خدا جون دوستت دارم 

حیف اشکات که براخواستگاربریزه از۱۸سالگیت لذت ببرکه هیچوقت برنمیگرده الان اوج جوونیته وبایدازش لذت ببری این خواستگاراهیچی واسه هیشکی نکردن که عمرتوصرف غصه خوردن کنی تهش یکی میادوکل دلخوشیاتو وخنده هاتوبهم میریزه وبعدتو به خودت میگی من این نبودم چرااینجوری شدم خنده هامو کی دزدید

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

اگه از الان که 18 ساله ای بخوای انقدر غصه این چیزارو بخوری در برابر بقیه چالش های زندگی میخوای چیکار کنی دختر

انقدر قوی بشو که تو انتخاب کنی کی تو زندگیت باشه همسر و همراهت باشه نه که منتظر بشی تا انتخابت کنن