2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 2246 بازدید | 136 پست
بگو اول عقدم کن بعد باهم بریم المان😕

میگ اگه عقد کنم کارای اقامتم ب مشکل میخوره بعد شیش ماه برمی‌گردم عقد میکنیم،من حس میکنم تو این شیش ماه موقعیت های بهتری نصیبم میشه

خودش منو دیده،با خانواده هم اومدن خواستگاری،اصل و نصب هم خوبه،شغلش هم شغل خوبیع

کارمند رسمی هستی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگ اگه عقد کنم کارای اقامتم ب مشکل میخوره بعد شیش ماه برمی‌گردم عقد میکنیم،من حس میکنم تو این شیش م ...

درست فکر میکنی.‌.. اصلا بحث موقعیت نیست، بحث چرخش روزگاره...قول نده... بگو من نمیتونم منتظر بمونم اینجوری عذاب میکشم. اگر واقعا بخوادت بعد از اقامتش دوباره سراغت رو میگیره و اگر مجرد باشی میتونی بهش فکر کنی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

ی سری ویژگی مثبت داره اول اینکه برخلاف بقیه حتی سعی نکرد دست منو بگیره،برخلاف بقیه پسرا ک میگن بریم رستوران بردم منو کافه آروم دنج،منو تا پای ماشینم رسوند با اینکه مسافت خیلی طولانی بود،کلا حد و حدود خودش میدونس

درست فکر میکنی.‌.. اصلا بحث موقعیت نیست، بحث چرخش روزگاره...قول نده... بگو من نمیتونم منتظر بمونم ای ...

منم بهش گفتم من هیچ قولی بهت نمیدم فقط گفتی فرصت بدم برا شناخت دارم میدم

ببین شما یک بار ازدواج ناموفق داشتی تو باز دوم خیلی باید بیشتر دقت کنی واقعا با اما و اگر تصمیم نگیر ...

اره مشکل من خیلی چیزاس، این ی کم از بقیه خواستگار هام از لحاظ اخلاقی بهتره

ی سری ویژگی مثبت داره اول اینکه برخلاف بقیه حتی سعی نکرد دست منو بگیره،برخلاف بقیه پسرا ک میگن بریم ...

من متوجه نشدم کافه بهتر از رستورانه؟!