2777
2789
عنوان

دلم شکسته😢

205 بازدید | 32 پست

من ۱۷ سالمه و داداشم ۱9 سالش.از رفتار مامانم خیلی ناراحتم چون همش تو گوشیش عکسای داداشمه فکر کنم من  دوتا عکس دارم این به کنار همش وقتی داداشم یه لباس میپوشه میگه بیا ازت عکس بگیرم. همش با اون سه نفری عکس میگیرن. رفته بودیم پارک گفت بیا از منو داداشتو بابات عکس بگیر منم گرفتم بعدش حتی اسم منم نیاورد که بیا توهم باهامون عکس بگیر با اینکه تا چند ماه پیش همش تو دعوا داداشم کتکم میزد بخاطر بقیه ولی اصلا مامانم حتی یه بار باهاش برخورد جدی نکرد. حس میکنم چون من زشتم نمیخواد از من عکس بگیره یا از عکسام تعریف کنه یا لباس قشنگ که میپوشم قربون صدقم بره و بگه بیا از توهم عکس بگیرم

کل فامیل داداشم و دوست دارن چون اون پسره وگرنه من تا حالا بهشون بی احترامی نکردم ولی فقط از اون تعریف میکنن میگن چقدر خوشگله چقدر فلانه یکبار به من نگفتن توهم خوشگلی. حتی بخاطر داداشم با بابام دعوا میکنن مثلا وقتی یه کار اشتباهی میکنه که بابام دعواش میکنه با بابام دعوا میکنن خیلی ناراحتم😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی برا داداشم کت شلوار خریدیم واسه عروسی عمم مامانم ده تا عکس ازش گرفت و قربون صدقش رفت و همش به بابام میگفت بیاین پدر و پسری ازتون عکس بگیرم بعد من لباس مجلسی پوشیدم نگفت بیا یه عکسم از تو بگیرم فقط تو تالار اونم خودم گفتم که ازم عکس گرفت همیشه همینه من وقتی مانتو میخرم نمیگه توهم خوشگلی ولی کافیه داداشم یه لباس بخره

بیشتر مامان باباها بین بچه هاشون فرق میذارن ولی خودشونم قبول نمیکنن که دارن فرق میذارن..

به نظرم اصلا اهمیت نده و همه ی تلاشت رو بکن که توی زندگی ادم موفقی بشی

احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه‌..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...

آخی عزیزم تفاوت گذاشتن خیلی بده منم 17 سالمه و چون برای کنکور میخونم چاق شدم به دل نگیر تو هم خوشگلی 

همه رو خدا افریده

بعدشم همه چی که به قیافه و تعریف دیگران نیست تو میتونی تو چیز های دیگه برای خودت احترام بخری

منم عکاسی خوبه از بقیه عکس میگرم بعد وقتی بقیه از من عکس میگیرن یک افتضاحی نگران نباش دو تا عکس چپ و چوله ازشون بگیر که دیگه هی بهت نگن عکس بگیر

قلبی ❤️ که شکستی 💔 خونت 🏡 بود
بیشتر مامان باباها بین بچه هاشون فرق میذارن ولی خودشونم قبول نمیکنن که دارن فرق میذارن.. به نظرم اص ...

دقیقا وقتی به مامانم میگم تو فرق میذاری میگه کدوم پدر مادری بین بچه هاشون فرق میذارن که من بذارم اصلا قبول نداره

آخی عزیزم تفاوت گذاشتن خیلی بده منم 17 سالمه و چون برای کنکور میخونم چاق شدم به دل نگیر تو هم خوشگلی ...

نه دلم میشکنه به من میگه بیا از ما سه تا عکس بگیر بعد حتی نگفت بیا توهم کنار ما بشین با توهم سه نفری عکس بگیریم نه تنها اون بلکه هیچکس دیگه نگفت

نه عزیزم  خانواده تو هم یکی از هزاران خانواده مسلمان هستن که جنس نز رو برتر میدونن و وقتی ج سو ...

اره😢 خانواده ما پسر پرستن. البته فقط اون نیست هیچکس یه بارم از من تعریف نکرده بگه تو خوشگلی ولی از دختر عمه های دیگم چرا

دقیقا وقتی به مامانم میگم تو فرق میذاری میگه کدوم پدر مادری بین بچه هاشون فرق میذارن که من بذارم اصل ...

به نظرم اصلا به روی خودت نیار چون هیچ فایده ای نداره فقط اعصابت خورد میشه و خودتو کوچیک میکنی

احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه‌..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...
اره😢 خانواده ما پسر پرستن. البته فقط اون نیست هیچکس یه بارم از من تعریف نکرده بگه تو خوشگلی ولی از ...

خب اون دختر مردمه

عیب اوناس دختر دارن!!!!

کیفم میکنن پسر نیس دختره

ولی دختر خودشون...

بعضیا حاضرن بچه پاش لنگ باشه چشش کور باشه پسر باشه

اره😢 خانواده ما پسر پرستن. البته فقط اون نیست هیچکس یه بارم از من تعریف نکرده بگه تو خوشگلی ولی از ...

سعی کن کلا وابستگی و نیاز به دیگرانو ول کنی 

منتظر تعریف دیگران نباش 

فقطم دنبال جنبه ظاهری نباش 

دنبال بهتر بودن برو 

نه برای تعریف دیگران 

برای خودت 

یه چیزی می گم شاید کلیشه‌ای باشه ولی واقعیتش اینه که من تجربه کردم 

اگه بری دنبال یه منبع بزرگ و ارزشمند دیگه این چیزا برات مهم نیست 

بگرد ببین اون چیزه ارزشمند چیه