2777
2789
عنوان

خستم ازخانوادم بیاین

432 بازدید | 40 پست

خانوادم ب شدتت پسر دوستن ازاول ازمن خششون نمیومد هیچ وقت بم اهمیت نمیدن نمیزارن تصمیم بگیرم ب جامن تصمیم گرفتن میخواستم باعشقم ازدواج کنم تاحدمرگ کنکم زدن گوشی گرفتن الان اونم رفته میخواستن بدنم ب ی سرایداریاب ۲زنه ک فرار کردم حاام ازشون بهم مبخوره احازه نمیدن باتنها دوستم برم بیرون میرفتم میفنادن دنبالم هنه جا جار زدن من لاشیم تمام کارای خونه رو میکمم میگن تو هیج کاری نمیکنی هرروز خدا بی بهانه کتکم میزنن بخداتمام بدنم سیاهو کبودعه دانشگا رفتم اینقد عرزدن ب جونم ک انصراف دادم الان بدهکارم همیشع بقیه رد میزنن تو سرم داداشم همیشه خود شیزنی میکنی چون مسر دوستن هرجی بگه حتی عیر واقعی باور میکنن منو کتک میزنن برم میاد ازسون اجازه کارکردن ندارم چن سال یبار لباس میگرن برام

برو مستقل زندگی کن

چن سالته

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده-ایرانی😑#   بیشتر از این توقه نداشته باش همه از خانواده هاشون یه زخم عمیق خوردن

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        

فکر کنم الان از چیزی ناراحتی عزیزم 

مطمئنن خانواده پسر دوست خیلی عذاب اوره اما اگر ناراحت باشی غلظت همه احساسات بیشتر میشه و شدید تر تعریف میکنی مثل الان 

غصه نخور 

الان از چی ناراحتی 

شاید اشتباه برداشت کردی 

حتی پسر دوست هم باشن دختر رو هم دوست دارن اگر چه از نظر شما کمتر و چیز بد براش نمیخوان 

اصلا قبولشون ندارما

اما میگم وقتی احساساتت ارومن درموردش صحبت کن

اشتباه بزرگت انصراف ازدانشگاه بود کی گف اینکاروووووو کنی باهرچنگ و دندون باید میرفتی سرکار و شهریت جورمیکردی .نذاشتن درس بخونی که توسری خوربشی و اعتمادبه نفست بگیرن .زنگ بزن 123 .برو بهزیستی بخدا زندگی کن بهترررررازاین هاس

اینطوریم نیست که دگ 😶

والا که همینطوره .

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        

اسی چند سالته؟؟

اشتباه بزرگت انصراف ازدانشگاه بود کی گف اینکاروووووو کنی باهرچنگ و دندون باید میرفتی سرکار و شهریت ج ...

اومدن جلو خوابگا ابرومو بردن گفتن نیای پایین اینجارو خرلب میکنیم‌منم‌مجبور شدم

فکر کنم الان از چیزی ناراحتی عزیزم  مطمئنن خانواده پسر دوست خیلی عذاب اوره اما اگر ناراحت باشی ...

همه زندگیم ی جور شده خانوم ازصب رفته بیرون گشتن داشتم شام درس میکردم اومده عزغر ک خورت درس کنی بااین قیافت مردمو نگا