2777
2789
عنوان

این.....

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 46 پست

واقعا که چه زنان عجیبی داره اینجا نمیشه باهاشون منطقی بحث کرد وبسیار خودخواه،حسودو..... 

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
این نظریه اشتباهه چون باعث میشه خیانتشو ببخشی و ادامه بدی ومیگی خب همه جایز الخطان منظور تقصیر دو طر ...

منم حرفه شمارو تایید کردم دیگه گفتم دو طرف مقصرن ولی بخشیدن خیانت واقعا نمیتونم قضاوت کنم شاید منم روزی تو شرایطی قرار بگیرم که ببخشم

آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر سخت😔 واقعا بعضییا اینجا خیلی راحت میان یه حرفی رو میزنن و میرن و میگن موفق باشید اما نمیدونن ...

الان هم پافشاری می کنند و میگن انتخاب نادرست. مادر بیچاره ی من نقشی در این انتخاب نداشته. بزرگترا بریدند و دوختند. به خدا انقدر آبرو داربود که سالها سوخت و ساخت ولی وقتی همه چیز علنی شد و همه فهمیدند پدرم ازدواج کرده،  مثل شمع آب شد و رفت. من واقعا حرفای این دوستمون رو درک نمی کنم. 

چقدر سخت😔 واقعا بعضییا اینجا خیلی راحت میان یه حرفی رو میزنن و میرن و میگن موفق باشید اما نمیدونن ...

اینکه یاد خاطره خودتون افتادید تقصیر تاپیک نی تاپیک یه تاپیک علمی و منطقی درمورد این موضوعه 

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.

خیانت رو به هیچ عنوان نمیشه توجیه کرد . اگر هم کسی از یه جایی به بعد نتونست به هر دلیلی با شریک زندگیش ادامه بده انسانیت حکم می کنه حرفشو رو راست بگه و از هم جدا بشن بعد هر جوری که می خواد به زندگیش ادامه بده .  

منم حرفه شمارو تایید کردم دیگه گفتم دو طرف مقصرن ولی بخشیدن خیانت واقعا نمیتونم قضاوت کنم شاید منم ر ...

اکی بخشیدن!!!!کسی که میبخشه ......منم نمیدونم اکی موفق باشید

الان هم پافشاری می کنند و میگن انتخاب نادرست. مادر بیچاره ی من نقشی در این انتخاب نداشته. بزرگترا بر ...

منظور بیشتر نسل جدیده نه قدیمیهایی که سنتی ازدواج کردن

خیلی دوست داشتی متنی بزاری که فرهنگ و اپدیت بودن و قدرت کلماتت رو به رخ بکشی ولی متاسفانه نشد😒🙄

کلا شعور،حسادت،ذهن مریض و...از متنتون میباره چه برسه به خودتون جنبه حرف بزرگ نداری جایی نرو بمون خونت اسفناجتو خورد کن

الان هم پافشاری می کنند و میگن انتخاب نادرست. مادر بیچاره ی من نقشی در این انتخاب نداشته. بزرگترا بر ...

اصلا آدم خودش هم انتخاب بکنه باز هم امکان داره انتخابش اشتباه باشه و هیچ وقت نمیشه کسی رو کامل شناخت حتی یه مادر هم نمی تونه ادعا بکنه بچه شو کامل می شناسه چه برسه به زن و مرد . 

اینکه یاد خاطره خودتون افتادید تقصیر تاپیک نی تاپیک یه تاپیک علمی و منطقی درمورد این موضوعه 

منبع این علم و منطق کجاست؟؟بگید ماهم بریم بخونیم یکم مثل شما  منطقی و علمی رفتار کنیم😏

وقتی از زندگی دیگران خبر ندارید قضاوت بیجا نکیند

اگر این علم و منطق هست که شما میگید پس تعهد چی میشه این وسط؟؟؟

خب اگر دونفر باهم مشکل دارن برن طلاق بگیرن بعد هرکدوم هرکاری خواستن انجام بدن

ولی هرچقدر هم که زن مقصر باشه حقش نیست که بهش خیانت بشه

واقعا زن ستیز تر از بعضی از زن ها نمیشه پیدا کرد

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

منبع این علم و منطق کجاست؟؟بگید ماهم بریم بخونیم یکم مثل شما  منطقی و علمی رفتار کنیم😏 وقتی ا ...

الان صدتا کارشناس بیاری متن الانتو بررسی کنه واقعا عجیبه این حرفا اگه با چشم باز،منطق درست و با درنظر گرفتن عدالت و به دور از احساس و خودخواهی متنو بخئنید متوجه میشید که کاملا درسته و تیکه خاصی توش نی