2777
2789
چرااا

نمیدونم قبلا خیلی از مهمونی

پرحرفی و تو جمع بودن لذت میبردم الان از سکوت 

تنهایی و فعالیت های تک نفره

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درون گرا

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

حد وسطم بیشتر درون گرا 

اما از آدمای درون گرا مثل اخلاق خودم هم خوشم نمیاد 

بیشتر با آدمای برون گرا ارتباط دارم 

درونگرا ها یکم حوصله سر بر هستن 

خودم با یه آدم درون گرا بشینم شاید تا دو روزم حرف نزنم  و بیشتر افسرده میشم 

ی درونگرای برونگرام

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ای کااااااااااااش یه روزی بیاد که بقیه ما درونگراها را درک کنن اینقد گیر ندن اینقد نگن بهمون افسرده کم حرف ...بابا ما اینطوری راحتتریم ....افسرده هم نیستیم فقط نمیتونیم باهمه تیپ ادمی بجوشیم. اینطوری بیشتر بهمون خوش میگذره