2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب به منم گفتم ۹۹ درصد دختره ولی درست نبود از رو چیز های دیگه میگن مثلا جمجمه ضربان قلب که مال خیلی ...

اره اصلا که صدرصدر نیس فقط من فکر میکردم از رو الت تناسلی میگن،ممنون😘

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اخه دیروز رفتم سونو ،دکتر گفت پاهاش بازه ،گفتم احتمال داره پسر باشه ،دکترم خندید ،جوری که منظورش اره ...

تو ان تی هم مشخص نمیشه هفته ۱۸ معتبر ترین سنو برای تعین جنسیت هست دوست دارید پسر باشه برای ثابت کردنش چه حرفا که درست نمی کنید اخه ربطش به باز بودن پا چیه اخه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اره اصلا که صدرصدر نیس فقط من فکر میکردم از رو الت تناسلی میگن،ممنون😘

عزیزم نت هم بزنی میاره، الت تناسلی از هفته ۱۴ مشخص میشه اینو حتی سنو گرافی هم بهم گفت گفت احتمال ۹۹ درصد دختره ولی دو هفته دیگه مشخص میشه الان فقط دارم حدس میزنم دو هفته دیگه میشدم ۱۴ که نرفتم هفته ۱۸ توی انومالی گفتن پسره

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
تو ان تی هم مشخص نمیشه هفته ۱۸ معتبر ترین سنو برای تعین جنسیت هست دوست دارید پسر باشه برای ثابت کردن ...

نه اتفاقا چون خیلی دوست دارم بچه ام دختر بشه ،دکار اینجوری کرد شوکه شدم

عزیزم نت هم بزنی میاره، الت تناسلی از هفته ۱۴ مشخص میشه اینو حتی سنو گرافی هم بهم گفت گفت احتمال ۹۹ ...

خب مگه من میگم دروغ میگی؟!من گفتم نمیدونستم و ازت تشکر کردم که بهم گفتی همین😀ایشالا صحیح وسالم دنیا بیاد نی نی تون😍

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
نه اتفاقا چون خیلی دوست دارم بچه ام دختر بشه ،دکار اینجوری کرد شوکه شدم

عزیزم فعلا هیچ کدومش مشخص نیست تا هفته ۱۸ باید صبر کنی ان تی هم اصلا درست در نمیاد چون از هفته ۱۴ الت تناسلی مشخص میشه که آن تی هفته ۱۲ میشه پس درست نیست با عجله چیزی نمیشه انشالله سالم صالح باشه مادر شدن نیاز به صبر داره منم دوست دارم هر چه زودتر بگذره بغلش کنم ولی به قول همسرم نمی تونم روز ها رو بپرم وه باید فقط صبر کنم و بس

مال من توهفته سیزده گفت پسره 

هفته ۱۸ رفتین؟

کم پیش میاد که بتونن تو ان تی جنسیت رو بگن ، دقیقش واسه انومالی هست ولی واسه هر کس رو گفتم درست بوده

ممنون گلم 

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔

چون قرار پیش دکتر طهماسب پور برم و خیلی دقیق،و سر دوتا بچه هام درست گفت ،الان فقط سوالم این بودمادری بوده بچهاش دختر بود و از اول پاهاش باز بوده و سریع منوجه شدند