2777
2789
عنوان

خدا خیلیی مهربونه 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میخواد عمرم تموم بشه برم پیش خودش

۞لَا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ ۖ إِنَّهُ لَا يَيْأَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلَّا الْقَوْمُ الْكَافِرُون💚َ♥️

✔️از رحمت‏ خدا نوميد مباشيد زيرا جز گروه كافران كسى از رحمت‏ خدا نوميد نمى ‏شود ✨🌺

✨یاس و ناامیدی یکی از
بدترین دام های شیطانه که
گاهی اوقات انسان بهش
دچار میشه و خداوند مرتبا
در کتاب قران از ما خواسته
ک از رحمتش ناامید نشیم و
به این دام شیطان گرفتار نشیم 💚💜

✔️از امروز به بعد امید رو
به جای یاس در دفتر ذهنت
هک کن و با تغییر نگاه از شر
دام شیطان لعین خلاص شو
و هدیه ی خداوند را پذیرا باش❣🌸

منم میخوام برم بغلش ولی پسم میزنه😭 انگارمنو نمیبینه همه جوره امیدداشتم بهش آ خدااااااااا منم ببی ...

دلت و آروم میکنه 

خدا غیوره 

ازش کمک بخوای کمکت میکنه

۞لَا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ ۖ إِنَّهُ لَا يَيْأَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلَّا الْقَوْمُ الْك ...

من خیلی احساس بدبختی میکنم بخاطر حجم کتکی که امشب از شوهرم بدون هیچ دلیل خاصی خوردم 😔

من خیلی احساس بدبختی میکنم بخاطر حجم کتکی که امشب از شوهرم بدون هیچ دلیل خاصی خوردم 😔

بدبخت اونیه ک به تو ظلم میکنه 

منم خیلی دردارو تجربه کردم خیلییی دلم شکسته 

اما خدا کنارم بود و کنار شما هم هست 

من و از یه درد خیلی بزرگ نجات داد 

و همچنان سختی و مشکل دارم اما نه به بدی اون سختی ک داشتم 

بدبخت اونیه ک به تو ظلم میکنه  منم خیلی دردارو تجربه کردم خیلییی دلم شکسته  اما خدا کنار ...

منم به شوهرم گفتم بخاطر کتکایی که منو زدی نمیبخشمت واون دنیا باید جواب بدی گفت به درک که نبخشی و بازم زد😔

کسی و راحت قضاوت نکن گلم 🙏

چی میگی جناییش،کردیا 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
منم به شوهرم گفتم بخاطر کتکایی که منو زدی نمیبخشمت واون دنیا باید جواب بدی گفت به درک که نبخشی و باز ...

باید به حال اون گریه کنی نه به خودت 

الان اون مورد خشم خداس و آخرتشو سوزونده