2777
2789
خوش اومدی  یه نی نی یار پی ام بدی عوض میکنه

نام کاربری عوض میشه؟کدوم نی نی یاربگم؟

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیز دلم. مگه چیکار کردی چیشده؟ 🥺😭

خیلی مشکل داشتیم با داداشم اینا خیلی اذیتمون میکردن مخصوصا مامانمو..من چون نمیخاستیم رفت و امد کنیم باهاشون بهشون بی محلی میکردم و به پسر داداشم بی محبتی میکردم اون خیلی بی کس بود به محبت من نیاز داشت.. الان ازدواج کردم ازشون دورم

این اواخر از دلش دراوردم حتی ازش عذرخاهی کردم اصلا یادش نبود ولی من عذابوجدان دارم نگرانشم تو شرایطی بدی داره بزرگ میشه..

درازکشیدم سرجام گوشیم۱۴درصد شارژداره بشدت دلتنگ عشقمم ک بعد۸سال الان۴ماهه جداییم...توروخدادعاکنین بر ...

ای جانم انشالا پیام میده 😔

ارامش دنیا توبغل تو خلاصه میشه:)💍❤
درازکشیدم سرجام گوشیم۱۴درصد شارژداره بشدت دلتنگ عشقمم ک بعد۸سال الان۴ماهه جداییم...توروخدادعاکنین بر ...

ولشکن بابا منم تجربه کردم همش گوشی دستم بود خیال میکردم پیام میده ولی نداد توهم بیخیال شو خودت اذیت میشی

دراز کشیدم روتخت دارم شوعر نداشتمو فوش میدم و تو نی نی سایت ول میچرخم و اینکه خوابم نمیاد چراغ خاموشه

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
خیلی مشکل داشتیم با داداشم اینا خیلی اذیتمون میکردن مخصوصا مامانمو..من چون نمیخاستیم رفت و امد کنیم ...

ای جانمم😔😔😔انشالا حل میشه عزیزمم نگران نباش دعا میکنم برات 

ارامش دنیا توبغل تو خلاصه میشه:)💍❤