2789
عنوان

تالاسمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 21 پست
اگر پدر و مادر تالاسمی نباشن امکانش هست بچه مینور بشه؟یا اشتباه آزمایشگاهه؟

مطمئن‌نیستم ولی نه حتما باید یکی از والد تالاسمی داشته باشه تا بچه شون‌ مینور بشه

اگر هر دو والد هم تالاسمی مینور داشته باشن که بچه ماژور میشه

البته تو هر بارداری احتمالش ۲۵ درصده که خب کم نیست.

من خودم‌مینور دارم ولی پسرم‌ بعد از تولد به خاطر کمخونی مشکوک به مینور بود که دکتر گفت الان‌نمیشه نظر قطعی داد

تا یکسالگی که دارو مصرف کرد هموگلوبینش رسید به ۱۳ و مشخص شد فقط کمخونی داشته نه تالاسمی

تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد»!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکیشون هست یا هردوتاشون ژنشو دارن تالاسمی ی بیماری مغلوب

پدر بچه تالاسمی ولی نمیدونم ماژور یا مینور و خواهرم سیکل سل اگر شنیده باشین حالا این بچه از دوتاشون این ژن ها رو گرفته

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
پدر بچه تالاسمی ولی نمیدونم ماژور یا مینور و خواهرم سیکل سل اگر شنیده باشین حالا این بچه از دوتاشون ...

قبل ازدواج ازمایش ژنتیک ندادن؟دوران بارداری تحت مراقبت نبودن؟

قبل ازدواج ازمایش ژنتیک ندادن؟دوران بارداری تحت مراقبت نبودن؟

نه عزیزم ازمایش ژنتیک ندادن یعنی چند سال پیش ازمایش ژنتیک نبودش که بدونن مشکل دارن 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
من دختر داییم سی و خوردی سالشه تالاسمی داره از وقتی کوچیک بود تا حالا هر ۱۵ روز نهایتش هر ۲۰ روز خون ...

سلام ببخشید هستید؟

دختر داییتون چهرش هم عوض شده؟

من پسرم بیماری ناشناخته داره ولی ب همین فاصله خون میگیره😭

اگ مرتب خون بگیره و مراقب باشیم براش اتفاقی نمیفته ؟

کاش ادم ادم بمیره تا اینکه بچشو مریض ببینه