2777
2789
من کردم نشد

راه موثری هست کلا

مرطوبش کن همیشه و تمس با فرش و اینا نداشته باشه زیاد جوراب بپوش

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

رو زمین نشین اگه نیشی پارچه ای چیزی بنداز زیرت یا همیشه جوراب پات داشته باش کم کم خودش میره ال ...

خیلی وقته دیگه ۴ زانو نمیشینم ولی خب هنوز پام درست نشده

خیلی ممنون پارافین از کجا بگیرم؟

عزیزم پارتفین همون شمعه باید آبش کنی که نیاز نیست همون وازلین بزنی خوبه

حتما هم با پلاستیک بپوشون که گرم بشه و رطوبت کافی رو جذب کنه

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
حموم میری سفیداب بزن و خوب با لیف بکش رو اون قسمت و کلا نذار خشک بمونه همش مرطوب کننده بزن

یکی از اقوام می گند سفید آب ممکنه باعث انتقال بیماری از دام به انسان بشه

حالا پروسش چه طور هست نمی دونم .

یکی از اقوام می گند سفید آب ممکنه باعث انتقال بیماری از دام به انسان بشه حالا پروسش چه طور هست نمی ...

از دام به انسان؟ 😅😅نه عزیزم اصلا اینطور نیست هیچ ارتباطی ندارن اتفاقا سفیداب خیلی خواص داره

خیلی ممنونم عزیزم

خواهش میکنم من از این دوتا استفاده کردم نتیجه میده هروقت سیاه شدن سریع دوباره سفید میشن میتونی واسه کشکک زانو و آرنجت هم استفاده کنی اگه زاج سفید بگیری که عالیه خیلی سفید میکنه