2777
2789
عنوان

فال میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 39 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگیری ممنون میشم

عزیزم پنج صلوات بفرست سوره حمد و خلوص نیت بخون ب شهدای اسلام صلوات بفرست و خلوص قلب نیت کن:)

از همون فال سه تا تفسر میزارم برات

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
انجام دادم

تفسیراول

۱-   خواجه در بیتهای چهار و پنجم به ترتیب فرماید : ( بالای سرو آسای تو مایه سبکی و خفت جلوه گری و خود نمایی طوبی درختبهشتی گشت و پهنه گلستان تو مایه رشک بهشت اعلی باد ) ( نه تنها تمام حیوانات و نباتات و جمادات بلکه هرچه درعالم کو‌ن و مکان ورجود دارد به زیر فرمان تو باشد ) تفسیر این دو معنی با نیت جنابعالی کاملاً توافق دارد
۲-   شخصی سعادتمند و از زندگی خوبی برخوردار هستید به گونه ای که دیگران نسبت به شما غبطه و بعضاً حسادت م یکنند پس ارزش زندگی خود را بدان که حسودان قصد اخلال دارند
۳-   او کامالً مطیع و منقاد شماست اما کسی او را تحریک می کند پس لازم است جنابعالی با عشق و محبت قلب او را تصاحب کنی
۴-   شما زا چنین ویژگیهایی برخوردارید افسونگر سحر آمیز واقعا ً زرنگ قدرت طلب روشنفکر مذهبی زیرک و دانا عاقل هوشیار ناقلا و مرموز دقیق پشتکاردار مدیر و مدبر استثنایی کله دار موفق و برنده خوشگذران اهل ریسک بی پروا به موقع می توانی هردل سنگی را مانند موم نرم کنی خلاق با اراده و زود رنج لطفاً اگر حقیقت را گفتم اولا ًمرا دعا کن ثانیاً درحفظ این کتاب کوشا باش
۵-   معامله ای در پیش است که طرف مقابل خیلی نیرنگ باز می باشد کاملاً مواظب باشید کسی دراین هفته از مشا رنجیده است حتماً دل او را بدست آورید که دعایش کار ساز است
۶-   این نیت باکمی حوصله حتماً عملی می گردد تلاش سرعت عمل و دقت از ابزار موفقیت جنابعالی است نذر خود را ادا کنید جهار فرزند در طالع دارید که آخری نابغه خواهد شد و به مقام رفیع و بلندی دست می یابد همسر شما دمدمی مزاج و ولخرج است مواظب کارش باشو عاشقانه درخدمت او باش که بهتر از او به دست نمی آورید
۷-   از طنازی و مالحت خود در بهتر شدن زندگی بهره بگیر به خدا از هیچ کس کمتر نیستی اما متاسفانه اراده ایت ضعیف می شود و خود را گم م یکنی و گرنه هر تصمیمی بگیری قادر به انجام آن هستی پس حرکت کن یا علی
منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
انجام دادم

تفسیر دوم 

اکنون موقعیتی به تو رو کرده که به قول معروف می توانی خودی نشان دهی. اگر از این فرصت استفاده مطلوب کنی مقام و منزلتی والا خواهی یافت. بین تو و پیروزی فاصله بسیار کوتاهی است که این فاصله با سعی و تلاش پر خواهد شد. پس قبل از اینکه موقعیت از دست برود با نهایت تلاش وارد میدان شو که پیروزیت حتمی است 

تفسیرسوم

مژده باد که به زودی همای سعادت روی شانه های شما خواهد نشست. اطرافیان به خوشبختی و موفقیت های شما غبطه می خورند. مراقب حسادت حسودان باشید.

باطن خوب و سرشت پاک شما باعث شده همه به شما علاقه مند شوند. همیشه خوب و مهربان باشید که کلید پیشرفت و موفقیت شما در همین است. در معامله ای که به زودی خواهید داشت دقت کنید تا فریب نیرنگ دیگران را نخورید.

در روزهای آتی شخصی از شما ناراحت می شود، از او دلجویی کرده و از دلش درآورید.