چرا من اینقدر به این آسیا شرقیا حس منفی دارم، خصوصا به قیافه هاشون، صورتای رنگ پریده و به شدت سفید ، صورتشون که انگار ماهیتابه خورده توش، و بیشتر از همهههه از طرز حرف زدنشون و صداشون، دیشب فیلم انگلو دیدم هیچوقت دوبله نمیگیرم فقط زیرنویس میگیرم ولی از بس صدای اینا رو مخه دوبله شده گرفتم
عزیزم کلا کشورهای خارجی ی دید منفی نسبت ب ایرانیا دارن چون اخبارشان بد ایران رو میگن و فک میکنن ما تروریستیم و اینکه خب ی چن ساله علاقه ب بازیگرای کره دی مد شده از جواهری در قصر و یانگوم شروع شد و اینکه کلا اکثر بازیگرانشون قیافش ن زمین تا آسمون با فیلم و سریالای فرق داره و باید بگم هنر گرمشدن فوق العاده س
ما چون کاری رفته بودیم چهار جا بیشتر نبردنمون یعنی نشد یکی همین N tower و اون کاخ گیونگبوک اگر فارسی درست نوشته باشم با یک دونه IFC مال یکبار و یک جایی به اسم cha teul که هیچی نشد بخوریم بعد گفتن خوش اومدید 😅😅 دیگه هم نیاید
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)