2777
2789

دو‌تا اتاق داشتیم

هر دو ‌پنجره رو به در آپارتمان

یکیش خالی بود پرده هم ننداخته بودم کلا درش قفل بود

یروز آقای آپارتمان روبه رویی امد گفت شما که این اتاقتون خالیه ما وسایل داریم بیاریمشون بزاریم تو اتاق شما؟

قیافه من 😕 شوهرم 😕

ساختمان روبه رویی بودن حتی سلام علیکم نداشتیم

آخه رو‌ چه حسابی😑

نه همسایه نزدیک بودیم

نه دوست

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
😂😂😂😐😐😐واااااااا  برگهایم 😂😐

موهای_بدنم#  

پشمهایم#

برگهایم#  

کاربری دوم😐_وسط درس کردن قیمه میگه لپه هارا از شب قبل خیس کنید ، خو اخه اینو الان باید بگی من الان چجوری برم شب قبل 😐 _ تو دنیایی ک 51 بر 17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😑_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن مارو پرورش میدن ، بهمون اکسیژن میدن تا رشد کنیم بعدم کودشیم ازمون استفاده کنن😐دوست دارم ب اون مویی ک میریزه یا اون دندونی ک خراب میشه بگم احمقا چرا متوجه نیستین ما تو یه تیمیم😑 _ دلم یه اکیپ شادِ بیشعور میخواد ک فقر فرهنگی توش بیداد کنه😁  _ فقط یه دختر میتونه 6 ساعت با دوست صمیمیش تلفنی حرف بزنه بعد بگه حالا بقیه شو ببینمت بهت میگم😑 _ انقد بعضیا بیشعورن ک خود بیشعورم انقد بیشعور نیس😁 _ هیچکس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی هم ک چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمیشود 🙂 _ من ادم خوش سلیقه ای هستم ولی پول کافی برا اثباتش ندارم😁 _ بخندین ولی وابسته نشین من موندنی نیستم😎 _ تو دنیایی ک 51 بر17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😐_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن ما رو پرورش میدن بهمون اکسیژن میدن ، تا رشد کنیم در اخر بمیریم کود شیم تا مارو مصرف کنن😁  _تجربه ثابت کرده برا بعضیا چه برینی چه بمیری یکیه ، پس برینید ک بعدا دلتون نسوزه 😁_از ادمایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونام میخورن متنفرم 😐  _الان از طرز ماسک زدنتون میفهمم چجوری ناخواسته باردار میشین 😐_ عده ای در این جهان با بهترین امکانات از زندگی لذت میبرند ، اما وعده ی زندگی در جهان دیگری را ب مردم میدهند!!           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودمو.۶صبح اومده بودبرای پسرش خواستگاری

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
همین همسایه فعلیمون  ۵ نفر هستن خانم خونه گفت گرون در میاد کلید بسازیم یکسال بیشتر اینجا نیستی ...

کلید گرون درمیاد🤨

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

زنگ زد گفت رستا اگه میشه من پریودم شدید دلم درد میکنه میشه بچه رو بیارم نگه داری 😑😑😑والا مگه من بچه داری بلدمممم😑😑😑😑😑😑😑

گفتم دارم میرم بیرون نمیتونم 

ارامش دنیا توبغل تو خلاصه میشه:)💍❤

لباس شوییش سوخته بود یه روز دیدم یه سبد پر لباس کثیف همراه با سوتین و شورت و کیف اورده بود میگفت بنداز لباسشویی واسم یعنی بعد 5 سال هنوز به خودم فحش میدم که چرا شستم😣

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

درخواست نیست... اما همسایه مامانم همیشهه میاد برای مامانم تعریف میکنه که دخترش چقدر خاستگار داره😪

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
نوار بهداشتی خودکار گوشیم را به مدت چندساعت بدم دستشون🤐

چرا این قدر عجیبن

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
دو‌تا اتاق داشتیم هر دو ‌پنجره رو به در آپارتمان یکیش خالی بود پرده هم ننداخته بودم کلا درش قفل بو ...

عششششقم.چن وقت نبودی

کاربری دوم😐_وسط درس کردن قیمه میگه لپه هارا از شب قبل خیس کنید ، خو اخه اینو الان باید بگی من الان چجوری برم شب قبل 😐 _ تو دنیایی ک 51 بر 17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😑_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن مارو پرورش میدن ، بهمون اکسیژن میدن تا رشد کنیم بعدم کودشیم ازمون استفاده کنن😐دوست دارم ب اون مویی ک میریزه یا اون دندونی ک خراب میشه بگم احمقا چرا متوجه نیستین ما تو یه تیمیم😑 _ دلم یه اکیپ شادِ بیشعور میخواد ک فقر فرهنگی توش بیداد کنه😁  _ فقط یه دختر میتونه 6 ساعت با دوست صمیمیش تلفنی حرف بزنه بعد بگه حالا بقیه شو ببینمت بهت میگم😑 _ انقد بعضیا بیشعورن ک خود بیشعورم انقد بیشعور نیس😁 _ هیچکس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی هم ک چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمیشود 🙂 _ من ادم خوش سلیقه ای هستم ولی پول کافی برا اثباتش ندارم😁 _ بخندین ولی وابسته نشین من موندنی نیستم😎 _ تو دنیایی ک 51 بر17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😐_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن ما رو پرورش میدن بهمون اکسیژن میدن ، تا رشد کنیم در اخر بمیریم کود شیم تا مارو مصرف کنن😁  _تجربه ثابت کرده برا بعضیا چه برینی چه بمیری یکیه ، پس برینید ک بعدا دلتون نسوزه 😁_از ادمایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونام میخورن متنفرم 😐  _الان از طرز ماسک زدنتون میفهمم چجوری ناخواسته باردار میشین 😐_ عده ای در این جهان با بهترین امکانات از زندگی لذت میبرند ، اما وعده ی زندگی در جهان دیگری را ب مردم میدهند!!