2777
2789

امان از نظرات یک بام و دو هوا گونه نینی‌سایتیا!

الان تعیین تکلیف مرد برای زن خشمتون رو برانگیخته نکرد؟! حرف رای که شد مرد میتونه به زن زور بگه؟!

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من برا مراحل استخدامی نیاز دارم مهرش رو

😂😂😂😂اصل قضیه رو ول کردن اینهمه گیر دادن به رای دادن یا ندادن نگو کلا هدفت چیز دیگه ای بوده 

باهاش حرف بزن بگو چون تو مصاحبه ازت میخوان 

برید سفید بندازید خب 

یا به همتی رای بدین🤪

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
امان از نظرات یک بام و دو هوا گونه نینی‌سایتیا! الان تعیین تکلیف مرد برای زن خشمتون رو برانگیخته نک ...

رحمت پدر مادرت منم همینو میگم بهش میگم تو نرو بده چیکار من داری ،انسان آزاد آفریده شده

امان از نظرات یک بام و دو هوا گونه نینی‌سایتیا! الان تعیین تکلیف مرد برای زن خشمتون رو برانگیخته نک ...

یدونه لایک کافی نبود میلیونها لایک باید بریزم به پای کامنتت 😂😂😂😂

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
ادم قطعه حالا چرا اون    

گفتم حالا همینطوری میخواد بره یه خودی نشون بده اون بیچارم گناه داره البته اولویت با رضاییه ها 😂