2777
2789
عنوان

بعضیا ک طلا دارن

180 بازدید | 24 پست

منم قبلا طلا داشتم‌....اما فروختیم

پییش هرکی باشم ک طلا داره اصن اعتماد بنفس ندارم دوستان‌

و این منو عصبی میکنه کاش اینجوری نبودم

چیکار کنم

شما بگید

چرا همه چیو تو طلا میبینم؟؟؟؟؟

چی باعث شده اینجوری شم؟

و هرشب هرشب مخ همسرمو میخورم بس که میگم کی دیگه من طلا میخرم؟ یعنی میشه...منم طلا میخوام🥺

فقط# حرفی نزنید دلم بشکنه...چون زود ناراحت میشم😪

‌🔐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من اوایل واسم مهم نبود طلا وری وقتی نامزد کردم دیدم همه تو جمع طلاهاشونو نشون هم میدن من چیزی ندارم دلم گرفت انقد بدم اومد از این حسم من اینجوری نبودم

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
بدل بخر خواهرمم همه رو فروخت بدل خرید با طلا مو نمیزنه 

نمیشه بعضیا میان از نزدیک دنبال شمارش میگردن دیدم که میگم 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

نقره روکش طلا بخر بنداز

کم کم پول جمع کن طلا ظریف بخر

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
عزیزم اگه برای خونه باغ یا حتی ماشین فروختی ده هیج از اونایی ک دارن جلوتری 

اره عزیزم هشتاد گرم برای ماشینمون فروختم...چون همسرم ماشین رو برای کارش لازم داشت حتما

‌🔐
اره عزیزم هشتاد گرم برای ماشینمون فروختم...چون همسرم ماشین رو برای کارش لازم داشت حتما

ضرر نکردی ناراحت نباش 

طلا رو میشه کم کم باز بخری ایشالا 

ولی در آمد نداشتید چیکار میکردی؟

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن