2777
2789
عنوان

گوشی جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 48 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارت بد بود وقتی حساس بودی باید زنگ میزدی و چت نمیکردی

کلا درد و دل کردن  یا حرفی ک میدونی بعدا اگه کسی بفهمه بد بشه  گفتنش اشتباهه ...  خیلیا الان توی گوشیشون ضبط مکالمه دارن...

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
تو گروه آره ولی تو چت خصوصی ندیدم که

چرا من همش پاک میکنم😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

خیلی بدم میاد یکی فضولی کنه تو گوشیم 

یادمه یبار جاریم و دختر خاله ی شوهرم و من پیش هم بودیم،پسرم ۴سالش بود گوشیم دستش بوده یه پیام واسه عموش نوشته ولی نفرستاده بود،پیش نویس شده بود فقط 

جاریم گوشی منو باز کرده بود،یهو بلند گفت تو به شوهر من پیام دادی؟؟؟؟؟ 

حالا شوهر اون بچه بود من اومدم تو خانوادشون! 

حالم بهم میخوره ازش

رفتی بی اجازه تو واتسپ مردم و پیاماشو خوندی و پاک کردی تازه خودتو محق هم میدونی؟😕

پیامها شو نخندم فقط چت خودمو پاک کردم .بعدشم قبول اشتباه اول که نباید اصن با آدمی که میدونم چجوریه حرف میزدم.ولی ب نظرم کار درستی کردم .تو حریم خصوصیم نرفتم فقط در چند ثانیه چت خودم و پاک کردم

پیامها شو نخندم فقط چت خودمو پاک کردم .بعدشم قبول اشتباه اول که نباید اصن با آدمی که میدونم چجوریه ح ...

ببین مهم اینه بی اجازه رفتی تو گوشی مردم.

خوبه یکی بدون اطلاع شما وقتی خونه نیستی با کلید در خونتو باز کنه کل کمد و کشوها و لوازم شخصیتو لباس زیراتو بگرده چون میخواسته یه تیکه لباس خودشو برداره؟

کاری که کردی یعنی من به تو اعتماد ندارم

وقتی هم اعتماد نداری لطفا با کسی درد دل نکن 

من یه وقتا با خواهری کسی هر هر حرفی تو چت می زنم ولی تو همکارا یا خانواده شوهر هیچی جز جواب های کوتاه و سلام علیک نمی نویسم . چون می دونم سریع اسکرین شاته و رفته اینور اونور. 

کاری که کردی یعنی من به تو اعتماد ندارم وقتی هم اعتماد نداری لطفا با کسی درد دل نکن  من یه وق ...

اگه بیشتر دعوام نمیکنین اسکرین شاتشم چک کردم.ببینید من تو عصبانیت شدید بودم حرفم بدم نبود ولی خوب دوس نداشتم کسی بدونه