2777
2789
عنوان

چقدر اسم پناه طرفدااار داره

| مشاهده متن کامل بحث + 14220 بازدید | 42 پست
آره میدونم خب مهم همینه ک به دل خودت بشینه ولی فک کن معنیش میشه ملکه پری ها بعد یکی بیاد مخفف کنه ...

نه راستش اسم خودم هانیست😂😂😂

تو سایت گذاشتم گندم

گندم هم قشنگه ولی شوهرم میگه نه

شوهرم گیر داده به پناه

خودم اول گفتم پناه رو بهشاااا

ولی خوشش اومد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پریهان اسم ایرانی نیست که.استانبولیه.جدیدا چرا اسمهای استانبولی مد شده

من خودم عاشق زبون استانبولی هستم😂

برا خودمم ایرانی ترکیش مهم نیست مهم معنی و تلفظشه

نه راستش اسم خودم هانیست😂😂😂 تو سایت گذاشتم گندم گندم هم قشنگه ولی شوهرم میگه نه شوهرم گیر داده ...

پناه رو بیشتر مردا دوس دارن

یه چیزی تازه مد شده ک اسمشو بزارن پناه

بعد استوری بزارن ک هر وقت غمگین بودن دخترشون پناهشون باشه😐😂

پناه_بابا😂#  

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
ریحانه هم مگه مخفف میشه؟ مثلا مخففش میشه ریحان؟ منم اطرافم ریحانه دارم ولی هیشکی مخفف نمیکنه همه میگ ...

ریحان یا ریحون😑

پناهم اسم قشنگیه،ولی معنیه خاصی نداره.

اسمای دیگه ای مدنطرتون نیست؟

سلام☺🟠🟠🟠🟠🟠🟠علمدار کمیلو میشناسی؟کتاب سلام بر ابراهیمو تا حالا خوندی؟امیدوارم ک خونده باشی😍اگرنه حتما بخون بهت قول میدم حالت خوب میشه.🥰ابراهیم حسابش از خیلیا جداس حتی اگه با آدمای مذهبی سر و سرّی نداری بازم کتاب ابراهیمو بخون،نمیگم توام مذهبی میشیا!تاثیر ابراهیم یچیزی بالا تر از این حرفاس با ابراهیم حال دلت خوب میشه،اینو بهت قول میدم☺❤🌷میشه واسه ظهور اماممون صلوات بفرسی،امام زمان بالاترین نعمت واسه ماست ببین چیکار کردن و چیکار میکنیم ک خدا اینجوری این حق و نعمتو ازمون دریغ کرده.🥺میشه واسه حاجت خودتم یه صلوات بفرسی،صلوات عالیه از خودت دریغش نکن.💞💞یه خواهش دیگه واسه شادی روح شهدا صلوات میفرسی؟یه دونه!ممنونم.💓💓        پ  و فرمان نافذ خدا در خلقت چون اراده خلقت چیزی کند می گوید باش پس بلافاصله موجود میشود💛یس💛                          ❤️عــلـــــمــدار کــمـــــیـــل❤️                                     
فکر کنم تاثیر سریالهای ترکیه ایه.چندوقت پیش دیدم یکی اسم پسرش رو هاکان گذاشته

شابد باورت نشه ولی2 ساله اصلا سریال ترکیه ای نمیبینم

هاکان هم قشنگه خب

کلا بعضیا ترکیه ای هارو زبونشونو دوس دارن

معنى داره ديگه 😐هراسمى يه معنى داره مگه اسماى ديگه معنياشون چيع

هر کسی یه اعتقادایی داره.

نمدونم ولی من دوس دارم معنی اسم مشخص نباشه،مثلا جوری ک بگن معنیش چیه؟نطر من اینه وگرنه حرف شما درسته

سلام☺🟠🟠🟠🟠🟠🟠علمدار کمیلو میشناسی؟کتاب سلام بر ابراهیمو تا حالا خوندی؟امیدوارم ک خونده باشی😍اگرنه حتما بخون بهت قول میدم حالت خوب میشه.🥰ابراهیم حسابش از خیلیا جداس حتی اگه با آدمای مذهبی سر و سرّی نداری بازم کتاب ابراهیمو بخون،نمیگم توام مذهبی میشیا!تاثیر ابراهیم یچیزی بالا تر از این حرفاس با ابراهیم حال دلت خوب میشه،اینو بهت قول میدم☺❤🌷میشه واسه ظهور اماممون صلوات بفرسی،امام زمان بالاترین نعمت واسه ماست ببین چیکار کردن و چیکار میکنیم ک خدا اینجوری این حق و نعمتو ازمون دریغ کرده.🥺میشه واسه حاجت خودتم یه صلوات بفرسی،صلوات عالیه از خودت دریغش نکن.💞💞یه خواهش دیگه واسه شادی روح شهدا صلوات میفرسی؟یه دونه!ممنونم.💓💓        پ  و فرمان نافذ خدا در خلقت چون اراده خلقت چیزی کند می گوید باش پس بلافاصله موجود میشود💛یس💛                          ❤️عــلـــــمــدار کــمـــــیـــل❤️