2777
2789
عنوان

من به شدت شوهرم کتک میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6130 بازدید | 241 پست
من حس میکنم مرد هست خیلی بهش برخورد که اسی شوهرشو کتک زده

😂شاید 

فعلا هرچیزی امکان داره 

چون این طرز حرف زدن در شان یه خانم نیست 

با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤           

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂شاید  فعلا هرچیزی امکان داره  چون این طرز حرف زدن در شان یه خانم نیست

اره دقیقا 

بی دلیل فحش میده😐

میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤

کجا زندگی میکنی 

برو روانشناس بهت قرصای ارام بخش بده

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

منم میزنم وقتی اعصابم خورد میشه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند.....❌آقایان درخواست دوستی ندید مگه عزت نفس ندارید به خانم متاهل درخواست میفرستید❌❌❌❌❌

ترکید 😂😂😂✌

با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤           
پروفایلش  دختر آروم وزیبایی بود.بعید میدونم زن باشه.

کییی؟

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز