2777
2789
عنوان

اخه من خیلی غصه هیکلمو میخورم چیکار کنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 31 پست

مامان دوستم ۱۲۰کیلوعه اینقد اعتمادبنفسش بالاس میگه من شکم ندارم😁 فقط پایین تنم بزرگه

درصورتی که شکمش از همه حاش بزرگتره

ولی کلا اعتمادبنفسش خیلی بالاس و خودشو از همه سر میدونه اصلا هم سر چاقیش خودش رو سرزنش نمیکنه

تازه یه دوستپسر ۲۰سال کوچکتر از خودش گرفته چند ساله باهمن

عزیزم من خودم ۷ کیلو اضافه وزن داشتم تو یه گروه عضو شدم باور کن همه ۱۳۰ ۱۴۰ کیلو بودن بعد چند ماه با ورزش و رژیم شدن ۸۰ و۹۰ کیلو من میدیدم انقد ذوق میکردم .فقط کمی اراده میخاد

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۱۶۵قد ۱۳۰وزن

ببین عزیزم اول اینکه شما باید درک کنی با ناراحتی کاری حل نمیشه.

دوم اینکه خیلیا تونستن توهم میتونی

من خودم رژیم گرفتم و لاغر شدم ولی به شما پیشنهاد میکنم سرخود رژیم نگیری.چون من ۲۰ کیلو اضافه داشتم

شما برو پیش دکتر تغذیه یه ده کیلو که کم کنی اراده میگیری بقیه رو با سرعت کم میکنی.

خدانکنه اره . .از اول بچگی اینجوریم من هروقت ورزش کردم ول کردم دو برابر برگشت وزنم

خب نباید ول کنی

باید جز لایف استایلت بشه

تغذیه تو باید درست کنی

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

بنظرم اصلا عروسی نرو میدونی چرا میگم

اگر میتونی هضمش کنی نگاه ها رو،یا سوالای احتمالی ک دوست و آشنا راجع به چاقی ازت میپرسن،اگر اونقدرا هم برات مهم نیس ک تیپ مورد علاقتو نمیتونی بزنی (ک البته نمیتونی اگر غیر این بود تاپیک نمیزدی عزیزم)

اگر نه اصلا نرو معذرت میخام اینجور میگم واکنش مردم لذت عروسی رو کوفت آدم میکنه 

منم چنتا از مهمونیا رو یا نرفتم یا با استرس رفتم 

بنظرم اصلا عروسی نرو میدونی چرا میگم اگر میتونی هضمش کنی نگاه ها رو،یا سوالای احتمالی ک دوست و آشنا ...

اما اینم نباشه ک بشینی خونه و غصه بخوری باید درست شه با تغییر سبک زندگی 

منم میخام سعیمو بکنم

عزیزدلم قبل از هر کاری باید اول بدنتو دوست داشته باشی ازش متشکر باشي نگاه به دستو پات کن چقد برای تو زحمت میکشن ازشون تشکر کن ببین چقد خوبه که تمام بدنت سالم 

خدا رو شکر کن 

آروم آروم شروع کن به لاغری منم خودم بعد کنکورم میخوام شروع کنم

پایه ای با هم شروع کنیم🖐️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز