2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من از استرس خابم نمی‌بره ایشالا تو اینجوری نباشی 😊

ایشالا تو ام اینجوری نباشی استرس نداشته باش هیچی ارزششو نداره اگه خاستی بیشتر در موردش بگو تا اگه کمکی میتونم بکنم کمکت کنم

اهل کجای

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه
ایشالا تو ام اینجوری نباشی استرس نداشته باش هیچی ارزششو نداره اگه خاستی بیشتر در موردش بگو تا اگه کم ...

قربونت عزیزم، من کلن ی کار مهمی داشته باشم قبلش هول میگیرم فردا هم ی کار بانکی دارم ایشالا حل بشه 😊❤️

سلان منو میشناسی چقد خودتو میشناسی از تنهاییت لذت بردی؟ فیلم نورد علاقه ات و کتاب مورد علاقه ات؟ ...

سلام

منو میشناسی - نه

چقد خودتو میشناسی - دقیق نمید اما میشناسم البته خودمو گم کردم کلا درگیرم :|😂💔

از تنهاییت لذت بردی؟ آره

کتاب مورد علاقه ات و فیلم مورد علاقه ات؟ کتاب خون نیستم به غیر از قعله حیوانات یادم نیست چیا خوندم اما قلعه حیوانات خدایی حق و باحال بود - سه گانه بتمن *--*

نظرت در مورد بوی قرمهـ سبزی ساعت ۴ صبح چیه؟ یا خدا و بسم الله رحمان رحیم😂💔 آخه چار صب بوی قرمه سبزی :|

ساعت ۴ صب دسشوییت بگیره چیکار میکنی؟ میرم اما سکته مرگ میشم😂💔

تفاوت قایل شدن بین جاری ها چقدر روو زندگیمون تاثیر داره؟ والا نمید مجردم :|

چرا ما بایز انقد از تفاوت گذاشتن بترسیم؟ نمید

چرا خدا همه رو خوشگل خلق نکرده؟ چون زندگی یه امتحانه سوالای امتحانم برای همه یکی نیست

چرا باید الان همه به ظاهر توجه کنن؟ همه به ظاهر توجه نمیکنن نمونش خدم :) اما بقیه چون نمیدونن تنها چیزی که ارزش داره باطنه

چیکار کنم تا ۳ هفته دیگه ۳ کیلو اضافه کنم ؟ فقط بخور و بخواب😂 عا خدایی جدی نمیدونم

باشگاه میری؟ فعلا نه

مرسی که وقت گذاشتی و سوال مرسیدی :)

اهنگ مورد علاقه ات تا حالا توو مدرسه مبصر شدی؟ چند نفر رو لو دادی؟ تا حالا شده حسرت بعزی با بچه ها ...

اهنگ مورد علاقه ات؟ فعلا هیچی *--*

تا حالا توو مدرسه مبصر شدی؟ چند نفر رو لو دادی؟ اره یادم نیس

تا خالا شده سرت بشکنه؟ نه

تا خالا گربه بغل کردی؟ نه

چه خسرتی توو دلت مونده؟ بغل کردن خدا :)

کیکـرو با چی دوست دازی بخوری؟ شیر کاکائو عالیس "حتما عالیس باشه😂" *--*

تا حالا سر مامان بابات داد زدیگ؟ نه

توی دعوای خونتون کی بیشتر از همخ داد و بیداد میکنه؟ بستگی داره

2825
2823
2791
2779