2777
2789
عنوان

بوی مرگ میده🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 75 پست
منم یه ماهه وضعم اینه  شبا فقط اهنگ غمگین  صبحا مثل دیوونه با خودم خرف میزنم  نفری ...

من تو طول روز حالم حوبه

سر خودمو گرم میکنم 

ورزش و کتاب حتی 

امتحانامم همرو دادم فزدا اخریشع

ولی دیه امروز کم اوردم

معدود دفعاتی بود ک بلند بلند گریه کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو طول روز حالم حوبه سر خودمو گرم میکنم  ورزش و کتاب حتی  امتحانامم همرو دادم فزدا ا ...

اتفاقا بلند گریه کردن بیشتر دلو میسوزنه 

متنفرم از هق هق زدن 

متنفرم از ناله کردن

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

ببین طوریت نمیشه انشالله یه آب قند درست کن بخور.بعدش سعی کن آروم باشی.در اولین فرصت برو پیش مشاور شم ...

مادرم روانشناسن

این مدت مدام جلسات مشاوره رفتم  اونم با دکترای روانشناسس

اتفاقا خودمم خ اصرار داشتم دارو بخورم

مخالفت کردن هربار 

گفتن دوران سوگ باید بگذرع

اتفاقا بلند گریه کردن بیشتر دلو میسوزنه  متنفرم از هق هق زدن  متنفرم از ناله کردن

دلی نمونده ک بخواد بسوزه یا بمونع💔

برا اولین بار بود ک صدا گریه خودمو انقدر بلند شنیدم

انقدر ک خادما حرم اومدن بم اب دادن ...

یچیز شور بخور تا فشارت نرمال شه  مثل تخمه

ب این راحتیا بالا نمیاد وفتی میفته

فقط الا دراز کشیرم پاهامو گذاشتم بالل

تا میام بشینم دنیا رو سرم میچرخه

یا کلا تغییر پوزیشن بدم

هرچی میخوام ازش نمیشنوه  همرو برد پیش خودش اخه من میش کی شکایت ببرم وقتی خودشم گوش نمیده نمی ...

این چه حرفیه گلم مگه میشه خدا صداتو نشنوه مرگ که پایان آدما نیست خب اونا میرن به زندگی خودشون ادامه میدن اگر بدونی کسانی که از دنیا میرن حتی یک لحظه ام به این دنیا و آدماش فکر نمیکنن و تعلقی ندارن هیجوقت انقدر خودتو اذیت نمیکنی و توام سعی میکنی فقط به رضای خدا و جایگاه زندگی ابدیت فکر کنی

دلی نمونده ک بخواد بسوزه یا بمونع💔 برا اولین بار بود ک صدا گریه خودمو انقدر بلند شنیدم انقدر ک خا ...

حرم یه چیز دیگه اس 

دلت گرفت برو اونجا

گریه تو یه اتاق تاریک خیلی بدتره از گریه تو حرمه 

حرم باز ارومت میکنه 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

اره سابقه میگرن داشتم خوب سده بودم  ناراحتیو عصبیو قورت دادم این سه هفته ک داغ دیدیم💔

روحشون شاد عزیزم ایشالا روزای بهتری داشته باشی اینایی که میگم مخصوصا اون رگ تو سرت بخاطر میگرن هست دوش اب بگیر بعد مسکن مثل نوافن و شیاف دیکلوفناک بذار ی چیزی ببند ب چشمت جای تاریک ر ساکت بخواب ارومتر میشه.من خواهرم اینجوره طفلی اون خیلی شدیده بالا میاره حتی و فشار خونش میره بالا

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

این چه حرفیه گلم مگه میشه خدا صداتو نشنوه مرگ که پایان آدما نیست خب اونا میرن به زندگی خودشون ادامه ...

خ حسرت داشت

خ دوسش داستم 

حالش خوب بود💔🖤🖤

الا تنهاس 

تنها خابیده اون زیر 

حرم یه چیز دیگه اس  دلت گرفت برو اونجا گریه تو یه اتاق تاریک خیلی بدتره از گریه تو حرمه& ...

والا تو خونه سعی میکنم حلو بقیه نکنم

ک ناراحت تر شن

رفتم حرم ک خودمو خالی کنم بعد چند هفته

انقدر دیه خادما اومدن دورم جمع شدن ک نزاشتن 

البته میخواستن لطف کنن بنده خداها 

تازه رفتم کلیم سرخاکش گریه کردم

ولی اروم نمیشم امروز

نمیدونم جرا امروز هیچ حوره اروم نمیشم