2777
2789

سلام خانما با یکی ک خیلی عاشقشم وارد رابطه شدم، تقریبا 25 روزه، اما خیلی خودخواهه، تقریبا هر روز دعوا میکنه اصلا یه ذره هم درکم نمیکنه، بخدا نمیخام اینو بگم ک کلاس بزارم نه اصلا، اما راستش هر طور نگاه کنی خیلی خیلی ازم پایین تره، من اوضاع مالیم خیلی خوبه، تحصیل کردم، بخدا تو شهرمون خیلیا آرزو دارن باهام هم کلام بشن، چهرمم همه میگن خیلی خوبه چون چشمام سبزه، آدم با درکی هم هستم، بخدا تو همین 25 روز 8 میلیون بهش پول دادم قرض داشت، هیچی آه در بساط نداره، 500 هزار تومنم ته حسابش نیست، حالا همه ی اینا به کنار خیلی خودخواهه بخدا روزی ی بار دعوا میکنه باهام و بلاک میکنه، بخدا عین سگ منت میکشم برگرده 🤦‍♀️خیلی عاشقشم نمیتونم بگذرم ازش اصلا، خودش وقتی باهام قهر نباشه همش میگه بخدا عاشقتم و اینا، اما والا دیگه کم آوردم خداشاهده تو این 25 روز قد 25 سال پیرم کرده، همش تن و بدنم میلرزه، خدایی خیلی زورم میاد دیگه ک از همه نظر بالاتر باشم اما باز اینجوری کنه بقران این دیگه خیلی حرفه....... حالا شما راهنماییم کنید البته اینم بگم خیلی دخترا آرزو دارن باهاش باشن فقط چون خیلی خوشگله به غیر زیبایی هیچ چیز قابل تحمل نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه به خاطر زیبایی باها شن، درضمن اونایی ک میخان باش باشن از خودش اس و پاس ترن

خب به چه دردی میخوره؟؟؟

اگه زیبایی داره که یه پولدار بیفته باهاش

یعنی شما از اون آسوپاسا کمتری که بهش 8 قرض دادی؟

رو چ حسابی بهش پول دادی؟ خودتو سبک کردی و رفت...

واقعا راس میگی؟ یکتا جان بنظرت بخاطر پول باهامه؟ دیروز باهام قهر بود اصلا جواب نمی‌داد بعد یه روز اومد گفت یه تومن بده قرض دارم، تا حرف میزنم میگه داری میلیاردی تو به رخم میکشی

عزیزم 

اینکه پسری رو انتخاب کردی که همه دوست دارن باهاش باشن

به نظرم خودت ی مسئله روحی و روانی داری 

ضمن اینکه میگی سر تری. 

ولی کلا بودن با ی آدم خودخواه و مغرور خیلی سخته

انگار همیشه باید مراقب رفتار و گفتارت باشی ولی دقیقا وقتی فکر میکنی همه چیز خوبه 

همه چیز رو خراب میکنه و همه زحمت آدم رو به باد میده و

آدم واقعا کم میاره و خسته میشه.

خلاصه تا زوده خودت رو راحت کن

چون توی این رابطه تا همیشه جای نازکن و نازکش عوض شده

ببین یه جورایی انگار فهمیده چجوری بکشونه سمتت شمارو با این که گفتی چهره خوبی هم داره این مدت اینجوری بودی یه مدت یکم سنگین تر رفتار کن ببین چجوری اون میشه رفتارش عوض میشه یا ن بدتر میشه

من خودم یه دخترم پسر خوب هم دیدم ولی رفتاری که الان باهاش داری خوب نیست دودش تو چشم خودت میره 

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛