2777
2789
شغل دولتی داشتن مگه‌مزیته؟؟

تو همین سایت معیار خیلیا واسه ازدواجه😂😂😂 امتیاز خواستگار یا طرف احساسی‌شون محسوب میشه براشون😂

سرزمین_عجایب#  

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری گولتون زد گف پول زیاد دارم ؟

اره گفت یه مقدار پول تو حسابمه تو عقد خونه میسازم باهاش و مغازه مرغ فروشی میزنم بعدش فهمیدم اصلا وجود ندارد اون پول

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏
تو همین سایت معیار خیلیا واسه ازدواجه😂😂😂 امتیاز خواستگار یا طرف احساسی‌شون محسوب میشه براشون😂 ...

🤦‍♀️🤦‍♀️

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
من پارتنر بی پول که عاشقش بودم داشتم پارتنر پولدار که عاشقش نبود هم داشتم حقیقتا با پولداره خوشحال ...

ی واقعیت شنیدم بالاخره در مورد عشق ...ب نظر من هفتاد درصد عشقا چون از طرف خانم بیشتر عاطفه خرج می شه اقا فکر می کنه چ خبره و زندگی کیفیتی که بایدو نداره ...

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
بعد از 6 سال دوستی عاقلانه با هم ازدواج کردیم عشق تنها نبود عقل هم قاطیش بود  وضعیت مالیش هم د ...

چطور تو عشق از عقلتون استفاده میکردین میشه بیشتر توضیح بدین آخه میگن وقتی عاشق میشی زیاد عقلت کار نمیکنه

ی واقعیت شنیدم بالاخره در مورد عشق ...ب نظر من هفتاد درصد عشقا چون از طرف خانم بیشتر عاطفه خرج می شه ...

دقیقا..من واقعا دوستش داشتم ولی وقتی دیدم نمیتونم لذت ببرم و با شخصیت من سازگار نیست که فقط عاشق باشم ولی موقع قرار ها بریم تو خیابون انقدر راه بریم که تاول بزنم تهشم پسره فکر کنه خیلییی شاخه ترجیح دادم با کسی باشم که میتونم رفاه داشته باشم حداقل

با هیچس بحث نمیکنم چون سیمکارت هفتممه😂ولی برخوردم باهات رو خودت مشخص میکنی🙂 رو بچه ها خیلی حساسم اگه خیلی تند برخورد کردم راجبشون به دل نگیرین💗🤪
چطور تو عشق از عقلتون استفاده میکردین میشه بیشتر توضیح بدین آخه میگن وقتی عاشق میشی زیاد عقلت کار نم ...

اینجوری که از خودم سوالای درست میپرسیدم میگفتم خب قراره کجا زندگی کنیم؟

علی داره که انقدر هزینه کنه؟

دلم میخواد عقد و عروسیم اینجوری باشه، ایا میتونه؟

با درامد الانش میتونیم در چه سطحی زندگی کنیم؟

نظر خانوادش راجع به من چیه؟ ( فامیل بودیم)

خیلییی سوال از خودم میپرسیدم و ببخشید مثل عاشق های مسخره خودمو گول نمیزدم ادم خودش میفهمه جواباش بچگانه است یا نه

و عشق این نیست که شما بگی حاضرم باهاش گوشه خیابون زندگی کنم

ما که ازدواجمون سنتی بود اولین بار توی جلسه خواستگاری دیدمش

خب طبیعتا اول بخواطر کار و شرایطش راه‌ش دادیم خونه، ولی وقتی دیدمش خوشم اومد ازش دیگه قبول کردم باهاش ازدواج کنم 😁😊

راضیم خداروشکر فقط یخورده بد اخلاقه که قلق داره پس مشکل خاصی نیست