2777
2789
عنوان

شوهرمو بدجور زدم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5705 بازدید | 190 پست
😂😂😂بهش میگیم دیه بگیر

اول پزشک قانونی بعد طلاق بعد بلاک😂😂😂😂

در عجبم چرا ب شوهرش میگید بی عرضه واقعا ک

●━━━━━━───────ㅤ   ⇆    ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_*   انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/                                                •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•°                            ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)

چجوری زورتون میرسه 

من ی بار داشتیم باهم شوخی میکردیم خواستم بگم خیلی زور دارم با ی دستش جفت دستامو گرفت نمیتونستم تکون بخورم اشک تو چشام حلقه زد ،تا ی هفته هم کبود بود دستم😅

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توصیه میکنم با این شرایطتت‌ اصلا بچه دار نشی یوقت حتما خودتو درمان کن عزیزم دست بزن داری خیلی بده مش ...

اره منم همیشه گفتم فعلا نمیخام بچه دار شم.ولی اون حالیش نمیشه و اصرار داره همین بیشتر عصبیم میکنه . الان همش استرس اینو دارم نکنه حامله باشم

پس حسابی شاکی از دستت .غذای مورد علاقشو درست کن.ازش معذرت بخواه.اگه حرفی هم زد بهش حق بده .

وای اصلا نمیتونم همچین کاری کنم . منت کشی کنم یعنی ؟؟  مطمعنین این روش رو مردا جواب میده؟؟ بیشتر رو زنا این جواب میده . به نظرم عدرخواهی از مرد فقط باعث میشه ادم کوچیک شه. چون تجربشو قبل ازدواجم داشتم . واسه همین هیچوقت از شوهرم عدرخواهی نکردم

وای اصلا نمیتونم همچین کاری کنم . منت کشی کنم یعنی ؟؟  مطمعنین این روش رو مردا جواب میده؟؟ بیشت ...

پس عذر خواهی نکن عزیزم با رفتارت نشون بده پشیمونی معمولا آقایون با این کارا فراموش میکنن باز خودت اخلاق همسرت رو میدونی که چی خوشحالش میکنه همون کار رو انجام بده ایشالله که خوشبخت باشید🌸🥰

چرا اینجوری میگی .چقدر ادم سنگ دلی هستی . من خودم میدونم اشتباه کردم و پشیمونم 

سنگ دل نیستم شاید یه تلنگر هست که بخودت بیایی اگه راست میگی افتخار نداره مرد کتک بزنی عزیرم صاحب خونه پسر خاله ام دنبالش میگفتن زنش کتکش میزنه یکاری سر زنه آورد که به التماس کردن خونه فامیل افتاد بعد چند سال که سن زنه بزرگتر شد یکسال تمام زنه را رها کرد و بچه هاشم ازش گرفت داد مادر و خواهرش نگرش داشتن میخاست زن بگیره که زنه به التماس کردن افتاد و رفت خونه فامیل شوهرش به منت کشی شوهرش جیگرش خون کرد تا بخشیدش 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪