2777
2789
عنوان

درد واژن

314 بازدید | 18 پست

سلام خانما من ۳۵ هفته ام خیلی استخون های واژنم درد میکنه میخام جابه جا بشم یا راه برم مخصوصا وقتی دراز کشیدم و میحام بلند شم یا پهلو به پهلو لبه هاشم خیلی احساس سوزش دارم کسی بوده مثل من باشه چیکار کرده ؟؟ خسته شدم از درد 

من از حالا درد میکنه هفته ۲۹ هستم 

ولی زیاد نیست که احتمال میدم هفتم که بیشتر بشه دردشم بدتر میشه 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ی مقاله توی بخش مجله هست در این مورد بخونش

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
عه ممنونم لازمه معاینه بشم؟؟ نکنه داره باز میشه

نه عزیزم کامل طبیعی  

لگنتون باز میشه به خاطر بچه چون وزنش داره بالا میره و بزرگ میشه جا بیشتری نیاز داری 

این دردها در بارداری اول بیشتر

خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن
الان منم برم معاینه بشم ینی؟؟

نه گلم هیچ معاینه ای لازم نداری چون تمام خانمهای باردار این دردها رو دارن فقط سعی کن استراحت کنی و کارها تو آروم آروم انجام بده

خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن