2777
2789
عنوان

بعضی ها چقدر بیشعور و کم عقلن 😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 105 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خیلی مد شد امسال ازین استوری ها  به نظرم خیلی خیلی زشت بود گذاشتن این استوری ها

من خودمو کل خونوادم پسر داریم با اینحال یکی این استوری گذاشته بود  بلاکش کردم واقعا چرته این حرف

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
 ریپلای کن بنویس انقد ب پسرات نناز تهش باید بیان در خونه مارو بزنن ک ب غلامی قبولشون کنیم یا ن

هارمانم_بابا_نرده_چارشافم#  

عالی بود😂

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
خب‌عزیزم‌غیر اینم‌نیس.واقعیت‌زندگی‌همینه😑

اره خوب نمیدونم با کدوم منطق میگید دخترا وسیله ی لذت بردن پسران

با این طرز تفکر نه تنها ارزش خودتونو زیر سوال میبرید،بلکه ارزش تمام دختران رو پایین میارید

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
چه بی شعور  یاد جاریم افتادم به شوهرم گفته بود بچه آدم اگه معتاد هم شد عیب نداره فقط پسر باشه

وای این طرز فکرا از کجا میاد حتما بیسواده 

معتادشددیگه چیه قربون خدابرم