2777
2789
عنوان

جن عاشق😢😢خواهش میکنم بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 45 پست

اونوقت میگیم چرا میگن ایرانیا جهان سومین بابا چقدر به این خرافه ها اهمیت میدین و علاوه بر این ک خودتونو توش غرق میکینن باعث میشین بقیم غرق شن تو این خرافه ها

یکم اصلاح کنیم خودمونو و باور هامونو

جن عاشق!!!!!

منم دقیق همین نشونه های شما رو دارم

خدایی فکر میکردم کسی تا حالا منو دوست نداشته😁

میبینم یه جن کشته مردم شده و شدیدا عاشق که نمیزاره مال کسی دیگه شم

آفرین این حجم از عاشقی واقعا زیباست

بلاخره یکی پیدا شد از من خوشش بیاد😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درگیر این حرفها نشو تا خدا نخواد برگی از درخت نمیافته وقتی شما خودتو درگیر این خرافات کنی تمام این انرژی خای منفی و به سمت خودت جذب میکنی هر روز ۴قل و ایت الکرسی و بخون و توکل کن به خدا چند وقت این افکار منفی و از خودت دور کن شروع کن به نوشتن 

مثلا هر روز تو یه دفتر بنویس خواسته هاتو مثال:بنویس خدایا شکرت کار باب میل خودمو پیدا کردم 

اونوقت هر روز معجزات و تو زندگیت میبینی من خودم انجام دادم و میدم و هر روز معجزاتشو تو زندگیم میبینم

چون اطلاع ندارین؟

در مورد چی اطلاع ندارم.عزیزم

جن وجود داره ولی عاشق بودن و نبودنش را ن اعتقاد دارم ن می خوام معتقد بشم

عزیزم درگیر این حرفها نشو تا خدا نخواد برگی از درخت نمیافته وقتی شما خودتو درگیر این خرافات کنی تمام ...

اینکارم کردم ولی نتیجه نداد😢😢😢زندگیم روزبه روزداره جهنم ترمیشه😢😢😢😢همش بدبیاری همش بدشانسی😭😭😭😭😭

پس این مشکلاتی که بااین سنم مجبورم تحملشون کنم ازچیه؟

عزیزم  راجب کائنات چیزی شنیدی ؟هرچقدر انرژی مثبت بدی دوبرابر انرژی مثبت دریافت میکنی 

خواستگار نداری چون هنوز از نظر خدا اونی که باید واست پیدا بشه نشده مریض میشی چون مراقبت کافی نداری.به خودت انرژی منفی نده 

پس این مشکلاتی که بااین سنم مجبورم تحملشون کنم ازچیه؟

چن سالته لابد قسمت نیس یا بختت بستس

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

:/

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..