2777
2789

هیچکس کادو نداد بابابزرگم 50تومن زد ب کارتم اننننقد خوشحال شدم ک واسشون ارزش دارم ک نگو😍😍😍😍

ایشالله 120سال سایش باشه

عاشقشونم

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👠👗👒👙👜👚👑💰💸💸💸🎁🎁🎁🎂🎂🎂

من اینا رو کادو گرفتم

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
هیچکس کادو نداد بابابزرگم 50تومن زد ب کارتم اننننقد خوشحال شدم ک واسشون ارزش دارم ک نگو😍😍😍😍 ایش ...

انشاالله 120 سال زنده باشن

خوشبحالت از این بابا بزرگها دلم خواست  

بابابزرگ مادریم که فوت کرده و بابابزرگ پدریم هم چون نوه زیاد داره از این کارا نمیکنه 

□●من میدانم خداوند آینده مرا زیبا رقم زده است.♡❞
بابام کارت هدیه داد مامانم هم کیک خرید یه لوازم ارایش فروش هم دوست بابامه بهم دوتا لاک داد 😍💞

عزیزم مبارکت باشه  

انشاالله 120 سال زنده باشن خوشبحالت از این بابا بزرگها دلم خواست     بابابزرگ مادریم که ...

منم بابابزرگ پدریم فوت کرد دلم انقد واسش تنگه6سال پیش فوت کرد خیلی وابستش بودم

یادش بخیر شبا در و قفل میکردم نمیذاشتم شب خابیدن بره، همیشه از حموم میومد زنگ میزد برم تیشرتش و بپوشم واسش ناهار میبردم😔

ایشالله جاشون تو بهشت باشه عزیزم

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

😃😃😃😃

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
منم بابابزرگ پدریم فوت کرد دلم انقد واسش تنگه6سال پیش فوت کرد خیلی وابستش بودم یادش بخیر شبا در و ق ...

اخی خیلی سخته خدارحمتشون کنه

ولی من پدربزرگم اصلا ندیدم 

مرسی گلم