2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه این کیف هست وگرنه با چی میخواستین پسرای مردمو کتک بزنین

خیلی نقش اساسی و کلیدی داره  

با افراد ارزشی و مذهبی متعصب ، خرافاتی و بی اخلاق حرفی ندارم...اگه در یک بحثی جوابتونو ندادم به این معنی نیست که قانع شدم یا نظرتونو قبول کردم ، فقط حوصله ی بحث ندارم...فرد بی ادبی نیستم ولی به خاطر وجود برخی افراد مجبور شدم همچین امضایی بذارم...

من یبار یه پسری افتاد دنبالم اونقد محلش ندادم یه فوشم بهش دادم بعد تو کوچه منو خفت کرد بغل کرده بود ول نمی‌کرد زمستونم بود همه چی تنم بود جیییییغ زدم یه خانم همسایه اومد بیرون اونم فرار کرد رفت، بعدش تاالان ک 22 سالمه هیچ وقت شب تنها جایی نرفتم، اون روزم رفته بودم داروخونه، یواشکی 110 زنگ بزن آدرس 50 متر جلو تر رو بگو بهشون جوری بزن ک نفهمه به 110 زنگ زدی 

دوران مجردیم ک برام عادی بود ی چیزی بهش میگفتم ک دیگه جرات نکنه دنبالم بیاد(از هرچی پسره شر تر بودم🙈)

اما الان...

اصلا تنها بیرون نمیرم ک بخوام اینجور ماجرایی داشته باشم اگرم خدایی نکرده برام پیش بیاد از ترس همسرم فکر کنم سکته کنم.

اما ب نظرم کم محلی بهشون بهترین راهه

اگه جوری باشه که بهم نزدیک و بخواد غلطی کنه خیلی شیک از خجالتش در میام 

که عمرا دیگه فیلش هوای هندوستان کنه 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........

بی محلی بهترین داروهای قهوه ای کردن

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤