2777
2789
عنوان

حرف زدن پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 52 پست
غصه نخور من ازین موارد زیاد دیدم  الهی اینقدر حرف بزنه و دلبری کنه برات دلت غش بره بگی بسههه د ...

دیگه نمیتونم تحمل ندارم طاقتم تمام شده من اون اینجور به دنیا اوردم چقدر بی عرضه م

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مثلا چند وقت دیگه

عزیزم همه چی دست خداست

به زمان بندی خدا اعتماد کن فقط صبر کن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
دیگه نمیتونم تحمل ندارم طاقتم تمام شده من اون اینجور به دنیا اوردم چقدر بی عرضه م

عه این چه حرفیه مگه دست تو بوده؟مگه تو خواستی؟خداروشکر میگی سالمه زبونشم باز میشه اینقدر خودتو سرزنش نکن تو تقصیری نداری ،فقط یکم صبوری کن باهاش تمرین کن و مداوم ببرش گفتار درمانی قول میدم درست میشه زیاد دیدم این مدلی خوب شدن و ایندشونم بهترین درجه ها رسیدن 

ممنون بهترین

🌹🌹🌹

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔