2777
2789
عنوان

دلم برا خودم و نامزدم ميسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 23 پست
مهم‌نیست. باور کن. دست ازمقایسه بردار؛سخته میدونم؛ولی خوبیش اینه هردوتون شرابطتون مثل همه؛کسی به او ...

مثل هم نيستيم تو فاميل نامزدم كلن خيلي چيزا رسم هاشون فرق ميكنه كه صد در صد مطمعينم پس فردا غير مستقيم از خواهر نامزدم سركوفتاشو ميشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شايد وقتي حمايت كنن كه ديگه خيلي ديره يا اينكه حمايتشون ارزش خودشو از دست بده 

خیلی ناامیدی ها

حتما این دلسردی رو به نامزدتم منتقل میکنی ها؟؟

اتفاقا شما باید سرشار از انرژی باشی به نامزدتم منتقل کنی

مثل هم نيستيم تو فاميل نامزدم كلن خيلي چيزا رسم هاشون فرق ميكنه كه صد در صد مطمعينم پس فردا غير مستق ...

بنظر میاد شماها خیلی به قضاوت دیگران اهمیت‌میدین.

نمی دونم؛هرطور خودتون صلاح می دونین.

خدایا گناهانم را نادیده بگیر؛همانگونه که دعاهایم را نادیده میگیری!
مثل هم نيستيم تو فاميل نامزدم كلن خيلي چيزا رسم هاشون فرق ميكنه كه صد در صد مطمعينم پس فردا غير مستق ...

ببین عزیزم خودتونو اذیت نکنین حالا ک ساپورتتون نمیکنن عروسی نگیرن ک فردا تاچندسال هی بدهی داشته باشین. همینطور برین رو زندگیتون.بخدا الان متوجه نمیشی اما بعدا ک همش خواستی یچیزبخری اونوقت میگی ن باید جمع کنم واسه بدهیمون اونوقت پشیمون میشی.ولی ساده برو رو زندگیت ولی شب سرتو اروم میذاری رو متکا ک بدهی نداری.

اونجایی که دلت واسه یه خر تنگ شدیاد جفتکاش بیوفت ..
خیلی ناامیدی ها حتما این دلسردی رو به نامزدتم منتقل میکنی ها؟؟ اتفاقا شما باید سرشار از انرژی باشی ...

خيلي سعي ميكنم اون نفهمه وقتي گاهي ناراحت ميشم و ازم سوال ميكنه ميگم چون دلم برات تنگ شده و اين حرفا 

بنظر میاد شماها خیلی به قضاوت دیگران اهمیت‌میدین. نمی دونم؛هرطور خودتون صلاح می دونین.

خيلي زياد اينجور كه من گفتم ما تا چند ماه بعد عروسي نميخوايم تلويزيون بگيريم تا پولشو جم كنيم گفتن يعني چي بايد بخري خاله هات بيان خونت ببينن تلويزيون نداري حرف در ميارن ! گفتم اوك ولي پولش از كجا بياد گفتن صبر كن دير ازدواج كن ولي اونا جايي من نيستن دغدغه هاي نامزديو نميفهمن

ببین عزیزم خودتونو اذیت نکنین حالا ک ساپورتتون نمیکنن عروسی نگیرن ک فردا تاچندسال هی بدهی داشته باشی ...

من عروسي دوست دارم كوچك باشه ولي همونجوري كه دلم ميخواد ولي اونم نميزارن ميگن بايد همه مهمونايي مارو دعوت كني بايد عروسي بگيري بزرك