2777
2789
عنوان

مستاجری

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 22 پست

ب من میگن چرا وسایلات جمع گردی تزیین خونه بهم ریختی  باید  وسایل باشه مستاجر قبول کنه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس نداشته باش پولت میده  اون صاحب خاته ام  الکی گفتع میده خانه رو به شما  اگر نش ...

خدا از زبونت بشنوه دعا کن برام 

انشالله ک بدون دردسر بده

امان از این صاحبخونه های پر ادعا  خدا بهت صبر بده امیدوارم زودتر از اونجا نجات پیدا کنید

مرسی عزیزم 

بخدا ی سال هرماه فنر میزنیم فاضلابو چون چهارطبقه رعایت نمیکنن  دیواراش  رطوبتیه  همش لکه 

بعد میگ خونه من اصلا رطوبت نداشت لکه ها واسه قبله  فقط لکست ن رطوبت

تو می تونی طبق قانون جدید یک سال دیگه بشینی 

درسته ولی خونش خوب نیست حموم تو اتاق خوابه همکفیم  بعد هر ماه فاضلاب حموم میزنه بالا    منم هر چند ماه طولانی میرم شهرستان  بعد اگ نباشم سرویس چوبم داغون میشه وسایلام ب فنا میره الان بخاطر فاضلاب خیلی وقته نرفتم پیش مادرو پدرم

درسته ولی خونش خوب نیست حموم تو اتاق خوابه همکفیم  بعد هر ماه فاضلاب حموم میزنه بالا &nbs ...

فردا صبح برو بنگاه بگو این آقا به من گفته پاشو 

من خانه پیدا کردم و سایل جمع کردم 

زده زیر حرفش 

انشالله خودشون حلش می کنن

فردا صبح برو بنگاه بگو این آقا به من گفته پاشو  من خانه پیدا کردم و سایل جمع کردم  زده ز ...

مرسی عزیزم

انشالله ک حل بشه