سال ۹۵ رفتم کربلا.جو گیر شدم گفتم کفنمو بخرم اینجا متبرک کنم.اوردم گذاشنم کمد.هر بار میدیدم میترسیدم بررم گذاشتم انباری.وقتی خریدم ۲۳ سالم بود .الان ۲۸ سالمه
شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
امروز تشیع جنازه یه پیرزن تو اقوام مون بود بنده خدا دیروز رفته بود خرید جلوی یه مغازه ای نشسته بود همونجا ایست قلبی کرد تا یه ساعت بعد مرگشم کسی نفهمید که مرد همه فک میکردن نشسته
امروز تشیع جنازه یه پیرزن تو اقوام مون بود بنده خدا دیروز رفته بود خرید جلوی یه مغازه ای نشسته بود ه ...
آوردن در خونه شا وا کردن دیدن کفنش گذاشته روی کناره یه پتو نو باز نکرده هم گذاشته کنار کفنش با پارچه مشکی خودمم فک میکردم الکی میگن کفنش آورده بود گذاشته سر حاضر اما خاله ام که میشه عروس اون خانوم گفت راست میگن دلم براش سوخت