2777
2789

انشالله هیچ باز نشن اون دانشگاه های مزخرفش 

حالم بهم میخوره ازشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه زور هست نرو اگه دوست نداری 😐😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
منم حس میکنم امسال هم مجازیه

به احتمال زیاد خود بهداشت گفته حضوری میشه از امروز هم واکسن ایرانی دارن میزنن ایرانی بیاد راحت تر می تونن واکسینه کنن پس حتما باز میکنن 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
قرار بود تا خرداد واکسن ب صورت انبوه درس کنن 😏😏😏

از امروز واکسن ایرانی میزنن به صورت اختیاری اینجور پیش بره میشه واکسن تولد کنن ولی من شک دارم کرونا کم شده 

کی ایرانی میزنه واقعا؟؟؟؟؟

می زنن از امروز خیلی ها زدن به ایرانی و خارجی نیست که اگه عمل کنه فرقی نداره خودشون بتونن تولد کنند مطمئنن به همه ایرانی میزنن از این به بعد 

بستگی به استان هم داره بعضی استان ها الان وضعیت شون نارنجی هست بخصوص تو تابستون که مسافر میاد معلوم نیست اوضاع چی بشه. 

چندماه پیش میگفتن 2 دوز واکسن رو یکی اخر بهار و وسط تابستون میزنن الان نمیدونم اوضاع چطور پیش میره. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊