2789
جلوگیریت طبیعیه ؟؟من طبیعی جلوگیری میکردم اون ماه متاسفانه ناخاسته باردارشدم نمیتونم بگم چرا فقط شرا ...

فک نکنم. تو ک بچه نمیخای از‌راه مطمئن جلوگیری کن .چرا درست پیشگیری نمیکنی که بعدن نخای سقط کنی. سقط خیلی عوارض داره

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فک نکنم. تو ک بچه نمیخای از‌راه مطمئن جلوگیری کن .چرا درست پیشگیری نمیکنی که بعدن نخای سقط کنی. سقط ...

من چندسال طبیعی جلوگیری کردم هیچی نمیشد بعد زایمان یه هو همچین اتفاقی افتاد 😔😔😔قرار شد این ماه بعد پریود برم دستگاه بزارم دیگه دارم دغ میکنم

من چندسال طبیعی جلوگیری کردم هیچی نمیشد بعد زایمان یه هو همچین اتفاقی افتاد 😔😔😔قرار شد این ماه بع ...

اره حتما بزار عزیزم...منم اگه تافردا پری نشدم ی تست میدم ولی فک نکنم باردار باشم

من چندسال طبیعی جلوگیری کردم هیچی نمیشد بعد زایمان یه هو همچین اتفاقی افتاد 😔😔😔قرار شد این ماه بع ...

انشالله که چیزی نیست نگران نباش. استرس بدتر عقب میندازه سعی کن ریلکس باشی

اره حتما بزار عزیزم...منم اگه تافردا پری نشدم ی تست میدم ولی فک نکنم باردار باشم

اگه باردارباشی به دنیا میاری ؟؟من افسردگی گرفتم توبارداری ازهرچی بارداریه متنفرم فدای دخترم بشم جونم بهش بسته است اما همین یکی فعلا برام بسه اخه فقط ۲۳ سالمه 😔منم امشب بی بی چک میزنم 

منم ۲۳سالکی دخترم ب دنیا اومد الان ۵سالشه

یعنی منم ۲۸ بشم دخترم ۵ سالشه انشاللا خدا برتون حفظش کنه عزیزم سلامت باشید دوران بارداری به نظرم خیلی شرایط روحی و عاطفی بالایی میخاد وگرنه هم خودت اسیب میبیتی هم بچه من تو۹ ماه بارداریم خیلی استرس کشیدم از همه لحاظ الان یادم میوفته گریه ام میگیره ازیه طرفم مادرندارم بارداریم با ویار شدید وتحوع همراهه بعنی مرگ مو ازخدا میخاسم انشاللا خدا به اونی بده که میخاد😔😔😔