2777
2789
عنوان

💃💃بچه ها بیاین چالش😍💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 58 پست

بگو عزیزم زززززززوووووددددد بیا خونهههههه 

اگه چیه بگو مهمه بیا بهت میگم 

بعد بگو طلا ارزونتر شده بدو بیا بریم بخریم 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
اون چیه ک توش میکنی درد می‌کنه فشار میدی پاره میشه؟؟؟؟؟؟؟ گوش پاک کن     چطوره؟؟؟؟

بچه ها این وبفرستیم یا چیز بهتر سراغ دارین؟؟؟؟؟؟؟

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بگه چی هست چی بهش بگم چون خودمم نمی‌دونم چیه😂😂😂😂

یه چیز الکیه..⁦☹️⁩بگو برای پوست و مو خوبه ازین حرفا🤣😖🙁

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
اون چیه ک توش میکنی درد می‌کنه فشار میدی پاره میشه؟؟؟؟؟؟؟ گوش پاک کن     چطوره؟؟؟؟

اوه اوه من بهش بگم دعوا میشه سر این موضوعات 

@سامانتابانو  

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
بچه ها این وبفرستیم یا چیز بهتر سراغ دارین؟؟؟؟؟؟؟

نههههه افتضاااحههه یه چیز بو همه انجام بدیم من که بهش بگم دعوا میکنه اینا چیه میگی حتی بعدش اجازه نمیده بگم چی بود

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
بگو عزیزم زززززززوووووددددد بیا خونهههههه  اگه چیه بگو مهمه بیا بهت میگم  بعد بگو طلا ار ...

اینطوری که بیچاره توراه سکته رو زده

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
کورای 😂

ارررره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
نههههه افتضاااحههه یه چیز بو همه انجام بدیم من که بهش بگم دعوا میکنه اینا چیه میگی حتی بعدش اجازه نم ...

به نظر من ک خوب بود

خب بچه ها فکر کنید دیگه

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
😍😍😍😍😍اینم خوبه ها

من اون بوي عطر واسه شوهرم فرستادم ولي مثبت ١٨جواب داد نميتونم شات بدم😬😬😬😬

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند

بفرس دیگ

کی به کیه😂😂

بفرس بخندیم

بفرس دیگع

@باریج بفرس دیگه

بگو عزیزم قراربود هیچی رو ازهم قایم نکنیم

بعد بگه چی و..

بگو این چیه تو کمدت یا جیبت پیدا کردم؟

کلا هنگ میکنه میترسه🤣🙁

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
@باریج بفرس دیگه

نه روم نميشه اون نوشت عطر ورساچ دوس داري منم گفتم هيچ عطري ب خوش بويي تو نيست بعد اونم جواب داد جوووووووون و يه حرف ديكه ك نميشه بزارم

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند