2777
2789
عنوان

خانواده شوهر 😔

330 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها 

واقعا خیلی ناراحتم لطفاً کمکم کنید 

امروز مادرشوهرم اینا دعوتم کردن خونه مادرش بخاطر روز دختر و شوهرمم اینجا نیست کلا ی شهر دیگست کارش

خلاصه رفتیم جشنو اینارو گرفتیم بعد مادر شوهرم ب خواهر شوهرم گف ارع ی روز بریم فلان جا جهیزیه رو بگیریم و اینا ینی جهیزیه منو چون ب عهده داماده و گفت عروس خودش لازم نیست بیاد ب نظرم خودمون می‌خریم ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم و خندیدم  ولی خواهر شوهرم گفت نه خودش باید باشه انتخاب کنه واسه خودشه ما چرا انتخاب کنیم

(من مهریم خودم گفتم چهارده تا .و ب گفته پدرم شیر بها هم نگرفتیم ..و پدرم وام ازدواجمم داد شوهرم ک دستشو بگیره )ولیی گفت جهیزیه با شما ک البته بابام گفت ولی خودش ی عالمه وسیله خرید واسم نزدیک سی میلیون داد فرش و اینا گرفتیم ظرف و ظروف..سرویس ارکوپالام ..قابلمه ها و هر چی ک واس آشپز خونست لحاف و تشک و همه چیزاشم بابام خودش داد خلاصه ی عالمه وسیله...

بعد مادر بزرگش برگشته میگه حالا جهیزیه رو می‌خرین خیلی خوب شده انگار ی عالمه باید پول بدینو ایناو ی حرفهای دیگ ک خیلی دلم شکست حالا خوبه مبل و تخت هم نمیخان بگیرن 

خیلی ناراحت شدم ..من اخمامو کردم تو هم اشک تو چشمم جمع شد سرمو انداختم پایین هیچی نگفتم ولی مادر شوهرم گفت اونا ی عالمه وسیله خریدن خاهرشوهرم پشتمو گرفت گف ب عهده ماست و فلان و ی عالمه حرف ...اصلا این حرف خیلی ب دلم اومد از وختی اومدم دارم گریه میکنم ب شوهرمم نمیخام بگم چون می‌دونم خیلی ناراحت میشه ولی واقعا دلم خیلی شکست نمی‌دونم چیکار کنم فقط گریه میکنم

هر دفعه مادر بزرگش منو میبینه ی چیزی میگ و نیش میزنه واقعا خیلی ناراحتم با گریه دارم مینویسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه نرو هیچ وقتتت

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

این نیز بگذرد

بزار هرچی میخوان بگن

منم جهازم در حد وسایل آشپزخونه بود. الان بعد از گذشت سالها احساس خوبی دارم ازینکه شوهرم جهاز خریده

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
بعد مادر بزرگش برگشته میگه حالا جهیزیه رو می‌خرین خیلی خوب شده انگار ی عالمه باید پول بدینو ایناو ی ...

تو مگه زبون نداری؟؟؟؟ جوری با پرروویی جواب میدادی دیگه ب خودشون اجازه ندن ازین غلطا کنن. میگفتی وظیفتونه. میگفتی اگ به سلیقه من نباشه باید پسش بدین

من اگر نیکم و گر بد ، تو برو خود را باش!

ب نن جونشم بگو ی بنده خدایی گفت امیدوار۱۵۰سال عمر کرد

میدونی چرا؟

چون سرش تو ک و ن خودش بود

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عزیزم با شوهرت صحبت کن. ببین چقدر میخوان خرج کنن. در همون حد چیزی رو لنتخاب کن . که گرون تر نشه.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

من خیلی واضح نفهمیدم مادربزرگش چی گفت.. یه عالمه پول باید بدی و نفهمیدم

ولی قدر خاهرشوهرتو بدون.. من جاریام انقدر بهم حسودی کردن شوهرمم بمن میگفت من میخام با داداشام رفت و امد کنم.. از من توقع داره خودمو پیش اونا کوچیک کنم.. 

همه مشکل دارن ولی این روزا میگذره..

بنظرم با خاهرشوهرت صحبت کن