2777
2789

عزیزم خانواده های سطح پایین و کم سواد و بی فرهنگ و بیشعور زیاد هستن

دیگه قرار نیست همه با فهم و شعور باشن که

تعجبم از اینه حالا خونواده بی فرهنگ و سطح پایینن ، پسرشون چطور دلش میومده بره باهاشون همنشین و همکلام بشه که راجع به دخترش اینطوری بگن!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
اگر منظورت به اون خانم که خودش افسردگی داره واطرافیان بی فرهنگش این مضخرفات را درمورد بچه ش میگن&nbs ...

من با هر دو مورد راستش مشکل داشتم‌بیشتر با اطرافیانشون 

اما خودشونم بدون تقصیر ندیدم 

اون بچه کم کم بزرگ میشه ، ایشون که افسردگی دارن با این توصیفاتشون از طفل معصوم  میتونن کاملا لهش کنه  

امیدوارم بهتر بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خانواده های سطح پایین و کم سواد و بی فرهنگ و بیشعور زیاد هستن دیگه قرار نیست همه با فهم و شعو ...

اصلا این که اجازه میدن اینقد حرف اضافی راجع با بچه بزنن به کنار🤦‍♀️ 

خودشون که نباید ظاهر بچه خودشونو با بچه بقیه مقایسه کنن 

میدونم‌ افسردگی دارن قضاوتم‌نمیکنم اما واقعا دلم برای بچه سوخت که به جای رشد و پیشرفت عقلی درگیر چه اراجیفی ممکنه بشه در اینده 🤦‍♀️

من با هر دو مورد راستش مشکل داشتم‌بیشتر با اطرافیانشون  اما خودشونم بدون تقصیر ندیدم  او ...

بنظرم ایشون خودش بیشتر مقصره

الانم گویا دختر ۱۸ ماهشه ولی هنوز تو کامنتا مینویسه 

باردارم ناخواسته اونم دختر!!!!!!!😐😐😐😐😐انگار حالا پسر بود دیگه مشکلاتش همه حل میشد 

یجورایی خودشم دامن میزنه با بیشعوری اطرافیانش 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
فقط دلم واسه اون بچه می سوزه وقتی بزرگ بشه هیچ اعتماد به نفسی نداره 

دقیقا  

مادر پدر خیلی تاثیر دارن تو اعتماد به نفس بچه 

وظیفه مادرو پدرو که بچه رو‌ازین اراجیف مصون نگه دارن نه اینکه دامن بزنه بهشون 😔

قبلنا بود تعجب  نمیکردم ولی تو این برهه زمانی واقعا زشته درگیر این حرفا بودن 

بنظرم ایشون خودش بیشتر مقصره الانم گویا دختر ۱۸ ماهشه ولی هنوز تو کامنتا مینویسه  باردارم ناخ ...

دقیقا دقیقا دقیقا 

کاش حرفاشون فقط تایپی باشه محض دردو دل ،هیچ وقت جلو بچه و اطرافیان  این حرفا رو به زبون نیارن  

دقیقا   مادر پدر خیلی تاثیر دارن تو اعتماد به نفس بچه  وظیفه مادرو پدرو که بچه رو‌ازین ا ...

واقعا همینطوره از همه بدتر خوده مادره که بچه شو واقعا زشت میبینه الان دعا میکنه اون بچه دیگش زشت نباشه نتاسفم واسه همچین مادر پدرای  مگه اون بچه با خواست خودش اومده😐

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤
دقیقا دقیقا دقیقا  کاش حرفاشون فقط تایپی باشه محض دردو دل ،هیچ وقت جلو بچه و اطرافیان &nb ...

ببین آخه خودش از الان نگرانه بعدیه

اولا مبگه دختره

دوما گوشه ذهنش اینو داره که خدا کنه زشت نباشه باز اینا حرف بزنن

دراصل خودش قبول داره میگه زشتن بعد از بقیه توقع داره اراجیف نبافن

دخترش دو سال و نیمشه 

افسردگی کجا بود دیگه الان ولی طرز فکرش بازم همونه

بنظرم بیشتر توجیه میکنه فکر و رفتارشو تا قبول کنه عیب از خودشه و مادر جالبی نیست

براش ننوشتم اونجا گفتم به من چه

الان برای شما گفتم ولی😁

ببین آخه خودش از الان نگرانه بعدیه اولا مبگه دختره دوما گوشه ذهنش اینو داره که خدا کنه زشت نب ...

دقیقا منم خیلی دوست داشتم اینو بگم از بس میگن قضاوت نکنین ادم‌میترسه چیزی بگه😂 

بنظر منم افسردگی با طرز فکر فرق داره ایشون به نظر میومد طرز فکرشون اینه ، ممکنه در کنارش افسردگی داشته باشن اما مشکل اصلیشون  طرز فکره