سلام دوستان عزیز..متاسفانه من به دلیل توقف در رشد و بارداری پوچ باید اقدام به سقط کنم..به نظرتون کرتاژ راحت تره یا شیاف..دوره خون ریزی بعد از کدوم یکی کمتر هست؟؟
حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...
من با قرص سقط کردم وحشتناک بود یک ماه بیشتر خونریزی داشتم موقع سقط شدنش هم که مادرم وحشت کرده بود میگفت ۶تا زایمان داشتم اینقدر خون ازم نیومده من هفته نهم بودم
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
آخی عزیزم، من خیلی دوست دارم یه بار سقط رو تجربه کنم🙄
😐😐میشه بیشتر توضیح بدی؟
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
کورتاژ نکنی بهتره با قرص میوفته ولی زیرنظر دکتر باش
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
آخی عزیزم، من خیلی دوست دارم یه بار سقط رو تجربه کنم🙄
واقعا ک یه دعای خوب کن علاوه بر درد جسمی باید درد روحیشم بکشی
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
من زنداییم متخصص زنان. طبق گفته اون رحم بعد از کورتاژ دچار اسیب هایی میشه ک خیلی طولانی مدت درمان میشه نسبت ب سقط با قرص و امپول و شیاف
فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️