2777
2789
عنوان

میخوام برا دخترم گوشی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3809 بازدید | 142 پست
دقیقا خواهر زادم پدر مادرش پزشکن سوم راهنمایی براش گوشی خریدن البته الان 22 سالشه دختری که ازادی دار ...

فکر میکنند محبت میکنند اینجوری یا بچه نباید هیچ کمبودی داشته باشه 

به قول یه روانشناس که میگفت بچه هایی که تو بزرگسالی سریع شکست میخورند یا خودکشی میکنند همونایی هستند که توی کودکی نه نشنیدند و هرچی خواستن براشون فراهم کردند🚫

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭

واع😐💙

عاقا نخواسم ببشید😂😕💔

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

تواین سن خوب نیست بچه باید بازی کنه من پسر خودم چهارسالشه گوشی خودم میدم دستش بازی میکنه اهنگ گوش میده رو تمام برنامه های مجازی هم رمز گذاشتم نمیذارم خودشو غرق گوشی کنه مادرشوهرم همش گفت براش تبلت بگیر نگرفتم واسه پسر خواهر شوهرم ۸ سالگی گرفتن بچه رو نابود کردن الان ۱۳سالشه به هیچ کسی اندازه سرسوزن اهمیت نمیده کلا وحشی کردن بچه رو با دست خودشون 

نه چون خیلی توضیح دادم اینجوری شدم برو توی تاپیک های ماهی پلو بعد برق لب سیسمونی حموم با پدر رو ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😒😒😒😒😒😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 عع خو چرا اینجوری میگین باو!!!

اتفاقا باید برای همچین بانوی فهیمی دست زد👏👏👏👏👏👏👏👏😂😂😂😂😂😂😂😂

متاسفم#  

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😒😒😒😒😒😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 عع خو چرا اینجوری میگین باو!! ...

حالا دیدی ما سر چی داریم خودمونو میکشیم؟

سر یکی که از پایه و اساس داره چرت و پرت تفت میده

بعدم میاد واسه چنین موضوعی مشاوره میذاره

فکر میکنند محبت میکنند اینجوری یا بچه نباید هیچ کمبودی داشته باشه  به قول یه روانشناس که میگفت ...

هیچ مشکل و کمبودی ندارن بسیار بچه های شاد و موفقی هستند تو درس اجتماع و..... 

دیگه همه رو مثل خودتون نگاه نکن هر چیزی زمانی داره مثلا بچه 10 ساله میتونه ماشین برونه و 1000 تا از این مثالا هر چیزی زمان خودشو میطلبه

هیچ مشکل و کمبودی ندارن بسیار بچه های شاد و موفقی هستند تو درس اجتماع و.....  دیگه همه رو مثل ...

🙄اصلا متوجه منظورتان نشدم 

بچه ۱۰ ساله قدش به پدال گاز اصلا میرسه🤔

دقیقا همونه پس هر چیزی زمان خودشو داره پس خودت بیشتر رو حرفات فک کن

فکر کنم اشتباهی ریپلای میکنید چون من از همون اول گفتم موافق گوشی دار شدن بچه تو سن کم نیستم 

فکر میکنند محبت میکنند اینجوری یا بچه نباید هیچ کمبودی داشته باشه  به قول یه روانشناس که میگفت ...

این پست و در جواب پست من گذاشتی ،والا من از این پستت اینجوری برداشت کردم در