2821
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 29 پست
ممنون گلم یه سوال میشه بپرسم پسرت چی شده البته معذرت میخوام

نمیتونم بگم ببخشی چون بارداری.  منم باردارم دوست. ندارم ناراحتت کنم    

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
مبارکه با دل خوش بغلش بگیری پاشا یاسان  جفتش خوبن

خیلی ممنون عزیزم من از یارا خوشم میاد ولی ما ترکیم و تو ترکی به زخم هم میگن یارا برا همون دیگه منصرف سدم

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیتونم بگم ببخشی چون بارداری.  منم باردارم دوست. ندارم ناراحتت کنم    

پس خدا روشکر انشالله به سلامتی با دل خوش بغلش کنی

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
خیلی ممنون عزیزم من از یارا خوشم میاد ولی ما ترکیم و تو ترکی به زخم هم میگن یارا برا همون دیگه منصرف ...

اگه ترکی بذار پاشا. 

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
اگه ترکی بذار پاشا. 

منم دوسش دارم

یوسف،یاسین و یزدان،ولی قشنگترین یاسین،مبارکه

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
منم دوسش دارم

بزار پاشا مال منم دومی پسره میخوام بزارم صدرا اولیم طاها هستش

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
اوپرا جون تو هم بارداری؟ 😁

نه عزیزم

چی شد این فکر رو کردین

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

اخه ی دفه یادمه خودتون گفتین یا ی چیزی بود ک تو ذهنم مونده باردارین

من بچه ندارم عزیزم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

2790
2823
2791
2779
2792