2777
2789
عنوان

هزینه دندون پزشکی چقد گرونه خدایا😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3237 بازدید | 61 پست
عزیزم اگر تهرانی و بیمه هم دارس برو بیمارستان بقیه الله دندونپزشکی دکتر شکری، هزینش خیلی کمه خیلی، ...

ما تهران نیستیم خیلی دوریم😞

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
ی دندان ساز خوب پیدا کن برو پیشش والا من پیدا کردم کارش مث دندون پزشکه شایدم با وجدان تر  برا ...

همونجا ک عصب کشی کرده بد بوده ک میخاد بکشه ینی چی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونجا ک عصب کشی کرده بد بوده ک میخاد بکشه ینی چی

اره دندون مشکل داشته نمیدونم ترک خورده بود چی بود اینم نگفته بود برداشته بود عصبکشی کرده بود بعد شوهرم رفته بود پیشش گفته بود باید بکشی میخوای نگهداری دندونتو شوهرم گفته بود اگه نمیخواستم ک ۸۰۰ نمیدادم عصب کشی الانم دندونش ی وصع افتصاحیه وقت نمیکنه بره بکشه ۸۰۰ تومنو رسما ریخت تو جوب والا دندوسازی ک من میرم پیشش از سال ۷۰ کارش همینه خیلی هم مطبش تمیزه دوتا دندون برا من عصب کشی کرد عالی خواهرم رفته بود دقیقا مشکل شوهرمو داشت گفته بود این عصب کشی نمیشه بهتره بکشی دونه ای ۲۵۰ تومنم عصبکشی میکنه و پر میکنه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
کجا هست تو تربت حیدریه هم هست؟

من تو تبریزم شما به تابلو ها نگاه کن نوشته دندانساز تجربی کارشون از دکرم خیلی خیلی بهتره چند تا قبلا دندونمو بردم دکتر یه کاری با ندونم کردن که یکی از دندونهام روکش دار شد خیلی باتجربه اند

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
دندونساز با دندونپزشک چه فرقی میکنه؟

دندونساز کارش تجربیه درس اون کارو نخونده ولی کامل بلده ولی دندونپزشک رفته درسشو خونده به خدا یه بار رفتم دکتر جراح دندانپزشک به خدا 8 تا امپول زد تا دندون اخریم رو بی حس کنه دیگه قلبم از جاش درمی اومد حالم بد شده بود اما دندونساز یه امپول برداشت از 2 تا جا زد کل فکم بی حس شد 

حالا نمی دونم دندونپزشک چه امپولی می زد که من 2 روز حالت تهوع داشتم یه جوری بودم هی می خواستم بالا بیارم 

اما دندونساز اونجوری نبود هزینه هاشم نصف دندون پزشکه 

حالا اون دندونی که دندونساز پر کرده بود وقتی دندونپزشک دید گفت کدوم دکتری درستش کرده کارش عالیه 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
اره دندون مشکل داشته نمیدونم ترک خورده بود چی بود اینم نگفته بود برداشته بود عصبکشی کرده بود بعد شوه ...

چ عالیه کار دندونساز

هیچ وقت پیشه دندونپزشک عمومی نرو چون من رفتم تو یه درمانگاه دندونم عصب کشی کرده الان بعد چند سال پیش ...

وای انقد ینی الکی ادم باید خرج کنه تو این نداریا

2790
2778
2791
2779
2792