2777
2789
چیزی که راجبش یکم برام عجیب بود این بود که فقط و فقط تو خیابون تماس میگرفت و اگر تو خونه بود فقط پی ...

حتما متاهل بوده

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذشت و گذشت منم کاملا یادم رفته بودش تا اینکه یکی از بچه های گروه دبیرستانمون تو گروهی که تقریبا  متروکه شده بود هیشکی توش حرف نمیزد فقط درحد پست های تلگرامی بود  پیام داد همه شروع کردیم باهم حرف زدن و عکس فرستادن اونایی که ازدواج کرده بودن عکسای عروسیشون مجردا عکسای خودشون اونایی که مادرشدن عکس بچه هاشون رو فرستادن تا اینکه  دیدم یکی از بچه ها مائده عکس از خودشو همون پسره فرستادم یک لحظه قشنگ فریز شدم زیرشم نوشت اینم من و همسر یه لحظه گفتم شاید بعد اون قضیه ازدواج کردن و پسره مجرد بوده اونموقع اخه مگه میشهههه هعی ریفرش میکردم از اول میدیم هی گفتم اصن شاید شبیهشه 

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
گذشت و گذشت منم کاملا یادم رفته بودش تا اینکه یکی از بچه های گروه دبیرستانمون تو گروهی که تقریبا &nb ...

یا برررگ🤯

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
گذشت و گذشت منم کاملا یادم رفته بودش تا اینکه یکی از بچه های گروه دبیرستانمون تو گروهی که تقریبا &nb ...

😐💔هعییییییییی😐⚘

خودش بودع ب همون دختره ام بگو ک جرررش بدع😑

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

برا همین بهش گفتم که عه تو کی عروسی کردی دختر چه بیخبر مبارکه گفت دیگ از هم دور شدیم هممون بیخبریم از هم یسالی میشه بعد اون یکی دوستم گفت کجایی کاری بابا تازه یه توراهی هم تو شکمش داره اینا همه مامان شدن منو تو سینگل به گور ینی با جوابی که داد دلم میخواست زمین دهن‌ باز کنه برم تو زمین قشنگ اب جوش ریختن روم مردمممممم اصلا نمیدونم چرا انقدر حالم بد شد دختره گفت ۸ ماهه بارداره که فهمیدم اونموقعی که به من پی ام داده  نتها زنش بوده بلکه هم باردار بوده زنش نمیدونم منو از تو گپ از تلگرام زنش پیدا کرده یا چی فقط نمیدونم الان باید چیکار کنم انگار یه بار صد کیلویی رو دوشمه بهش بگم؟ نگم ،؟ با دوستم حرف میزنم اصلا بنظر نمیاد مشکلی تو زندگیشون باشه میگه فقط خیلی غیرتیه

میخوام بعد زایمان بهش بگم اصلا نمیدونم واقعا نمیدونم میترسم 

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
یا برررگ🤯

برگ_هایت_کو# 😐💔😂

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
برا همین بهش گفتم که عه تو کی عروسی کردی دختر چه بیخبر مبارکه گفت دیگ از هم دور شدیم هممون بیخبریم ا ...

نمیدونم ولیییی اگع میگی حواست باشع پسرع واست دردسر درست نکنه

هرکاااااری ازش برمیاد هرکاااااری😐💔

برا همین بهش گفتم که عه تو کی عروسی کردی دختر چه بیخبر مبارکه گفت دیگ از هم دور شدیم هممون بیخبریم ا ...

وااای چقد بد.. خدایا از همچین مردایی به دورمون کنی.. واقعا سخته گفتنش

برگ_هایت_کو# 😐💔😂

همین‌جاست در همین نزدیکی😆😆

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
همین‌جاست در همین نزدیکی😆😆

😂😐🤦‍♀️

برگ_هایم_دقیقا_کجایین# 😐💔

هیچی نگو.........فقط اصلا اصلا حتی در حد ی سلام هم جواب پسر رو نده..خوب شد قرار نزاشتید....عکساتو براش نفرستادی؟نکنه تو گوشیش باشه و دوستت ببینه؟