2777
2789
عنوان

خدا میبخشع؟

91 بازدید | 7 پست

اگه یه کسی در حقتون بدی کنه , دلتونو بشکنه ی پسر

, خدا میبخشه؟ اگه با احساستون بازی کنه... 

الان هم راست راست می‌چرخه بیخیال. خدا میبینع؟

تاوان اشک های منو پس میده؟ خودشم خواهر داره نمیگم خواهرش تاوان پس بده. ولی خب منو داغون کرد این پسر

. کلن می‌خوام بدونم خدا میبینع؟ نمیتونم ببخشمش

حس من پاک بود. دوست دارم ببینم تاوان پس میده همینو از خدا میخام. ب نظرتون تقاص پس میدن؟

دوستت دارم های دروغ.....

کارما#  

هر کسی هر غمی بی حساب وارد زندگی کسی کنه 

یه روزی یع جای برمیگرده تو زندگی خودش

بسپرش بخدا عزیز دلم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اره عزیزم تاوان میده ولی نباید خودت آزار بدی از اول نباید وارد این رابطه میشدی حالا هم خداروشکر کن که تموم شده

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اوه حق الناس باشه تا تو نبخشی اون بی گناه نمیشع

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

میدونی به من چی گفت 

خیلی دلم برا خودم سوخت اونجا که بهش گفتم تو که میگفتی دوستم داری

اونم برگشت گفت دوست داشتن من like  بود نه love 

اونجا سوختم که گفت ته رابطمون ازدواجه یا تنها میمونم دوساعت بعد زد زیر حرفی که زده بود تو اون روز و خیلی قبلتر هم میگفتش

ای کاش بحث نمیکردم و پیام نمیدادم  بحث کردنم همه چیو خراب کرد باعث شد توهین کنه حرف بد بزنه و بگه گمشو

دیگه فایده ای نداشتم کادوشو ازم گرفت 

فعلا که ۵ ماه بعد من زن گرفت و عین خیالشم نیست هر چیشم بشه باز حال من خوب نمیشه قرص مصرف میکنم زیر نطر روانپزشک

میدونی به من چی گفت  خیلی دلم برا خودم سوخت اونجا که بهش گفتم تو که میگفتی دوستم داری اونم بر ...

ببین کلن ب یکی دروغ در هر شرایطی بگی دوستت دارم حتی یک بار تاوان پس میدی. آینده رو ندیدی عزیزم. خدا اون بالاست

ببین کلن ب یکی دروغ در هر شرایطی بگی دوستت دارم حتی یک بار تاوان پس میدی. آینده رو ندیدی عزیزم. خدا ...

والا دیگه نمیبینمش دوره ازم تاوانیم پس بده من نمیبینم

میگفت خیلی دلش برام تنگ شده بود ولی دروغ بود دیگه منفعتی نداشتم که همه چیو انکار کرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز