2777
2789
عنوان

جاری حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 27 پست
پس چیه خودش دیپلمه جالبه نظر میده

اکثر جاریا باهم مشکل دارن من خودمم از جاریم بدم میاد😆

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میگه یعنی ربطی به دانشگاه نداره طرف بخاد خوب بخونه میخونه جاش مهم نیس منم نظرم رو مدرسه ی دولتی و خصی هکینه بچه بخاد خوب درس بخونه میخونه شخصی و دولتیش مهم نیس

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

ببین استارتر  مهم نیست کجا درس خوندیم مهم اینه که چطور ازش استفاده کنیم ، اگر هوش استفاده رو داشته باشیم وشاغل بشیم باهاش خب یعنی موفق بودیم وگرنه تفاوتی نداره تهش کجا درس خوندیم . شما هم رو هدف خودت باش به حرفای بقیه توجهی نکن

میخوام خاله زنک نباشم ولی رو مخم این حرفش

از رو حسودیه نه خودش نتونسته منم مامانم دکتری داره استاد دانشگاهه زن عمووهام و عمه هام دیپلم و خونه دار همیشه یه تیکه میپرونن از حسودیشونه چشه دیدن مامانمو ندارن

خب همون سال ۸۲ ام کسی که سراسری قبول میشد  خب بیشتر خونده بود نخونده بود؟

بیشتر برای کنکور خونده ۰را .خودم ۸۱ بودم شبانه روزم بهم وصل بود کمرم خم شد، بهترین دانشگاه مهندس کامپیونر خوندم ، پسرخام با خودم بود صاف صاف راه رفت گفت کنکور چیه رفت دانشگاه ازاد یاسوج . حالا بعد از سالها من توی یه کشور دیگه به عنوان مهندس کامپیوتر کار میکنم اونم کانادا به عنوان مهندس عمران کار میکنه . دانشگاه ملاک نیست.